Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆμεση κρίνεται η ανάγκη φωταγώγησης του λιμανιού της Σητείας

Άμεση κρίνεται η ανάγκη φωταγώγησης του λιμανιού μετά και την αύξηση των δρομολογίων από και προς το λιμάνι της Σητείας αφού  το ExpressPegasus με τα νέα δρομολόγια θα προσεγγίζει  και νυχτερινές ώρες για παραμονή  και αναχώρηση την επομένη. Είχε διαπιστωθεί ήδη από τούς νυχτερινούς περιπατητές του λιμανιού η έλλειψη φωτισμού η οποία δεν έδινε τη δυνατότητα μια ασφαλούς προσέγγισης στο χώρο. Όπως διαπιστώνεται τώρα κατά την παραμονή των επιβατών στο λιμάνι στο σημείο πρόσδεσης των ...
Stavroula7. August 2020

Άμεση κρίνεται η ανάγκη φωταγώγησης του λιμανιού μετά και την αύξηση των δρομολογίων από και προς το λιμάνι της Σητείας αφού  το ExpressPegasus με τα νέα δρομολόγια θα προσεγγίζει  και νυχτερινές ώρες για παραμονή  και αναχώρηση την επομένη.

Είχε διαπιστωθεί ήδη από τούς νυχτερινούς περιπατητές του λιμανιού η έλλειψη φωτισμού η οποία δεν έδινε τη δυνατότητα μια ασφαλούς προσέγγισης στο χώρο.

Όπως διαπιστώνεται τώρα κατά την παραμονή των επιβατών στο λιμάνι στο σημείο πρόσδεσης των  πλοίων δεν υφίσταται κανενός είδους φωτισμός και εξυπηρετείται η διαδικασία της επιβίβασης και αποβίβασης με τον φωτισμό του πλοίου.

Η άμεση φωταγώγηση του σημείου  είναι αναγκαία προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών αλλά και αρνητικών σχολίων.

το πρόγραμμα των δρομολογίων έχει ως εξής::

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456