Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Σητεία για την διενέργεια τεστ covid 19

Από τούς πρώτους που μπήκαν στην διαδικασία του τεστ ο ίδιος ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Στο Δήμο Σητείας βρίσκεται  Κινητή Μονάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας προκειμένου να διενεργήσει προληπτικούς ελέγχους με τη μέθοδο των τεστ μοριακής ανίχνευσης κορωνοιϊού στο πλαίσιο των μέτρων ελέγχου και περιορισμού του κινδύνου διασποράς του COVID 19. Η ομάδα του κλιμακίου του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί τα τεστ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο ...
Stavroula17. August 2020

Από τούς πρώτους που μπήκαν στην διαδικασία του τεστ ο ίδιος ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Στο Δήμο Σητείας βρίσκεται  Κινητή Μονάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας προκειμένου να διενεργήσει προληπτικούς ελέγχους με τη μέθοδο των τεστ μοριακής ανίχνευσης κορωνοιϊού στο πλαίσιο των μέτρων ελέγχου και περιορισμού του κινδύνου διασποράς του COVID 19.

Η ομάδα του κλιμακίου του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί τα τεστ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο  προκειμένου   εργαζόμενοι και υπηρεσιακοί παράγοντες των  υπηρεσιών του Δήμου και των νομικών του προσώπων που επιθυμούν, να κάνουν το τεστ . Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο προγράμματος δειγματοληψίας που διενεργείται με μέριμνα του ΕΟΔΥ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από τούς πρώτους που μπήκαν στην διαδικασία του τεστ ο ίδιος ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456