Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠόλεμο εκ των έσω καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ την ποδοσφαιρική σαιζόν που διανύουμε 2020-2021 συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυση της. ‘Εχει μια μακρά και μεγάλη ιστορία και πάντα σεβόταν και είχε το σεβασμό των αντιπάλων της σε όποιο γήπεδο και αν έπαιζε. Είναι μια ομάδα της οποίας τη φανέλα στο πέρασμα των χρόνων έχουν φορέσει και τιμήσει όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Σητειακό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που...
Stavroula17. August 2020
kini ok logo
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ την ποδοσφαιρική σαιζόν που διανύουμε 2020-2021 συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυση της. ‘Εχει μια μακρά και μεγάλη ιστορία και πάντα σεβόταν και είχε το σεβασμό των αντιπάλων της σε όποιο γήπεδο και αν έπαιζε.
Είναι μια ομάδα της οποίας τη φανέλα στο πέρασμα των χρόνων έχουν φορέσει και τιμήσει όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Σητειακό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που όλες οι διοικήσεις που πέρασαν έκαναν ότι καλύτερο για να είναι πάντα κοντά στην κορυφή και να διεκδικεί τίτλους μα πάνω απ’ όλα να είναι μια διέξοδος των νεαρών αθλητών της πόλης.
Τα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με την αμέριστη βοήθεια των επαγγελματιών και των κατοίκων της πόλης μας κάνουν μια τεράστια προσπάθεια να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και να ανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες.Μια προσπάθεια η οποία έχει κοστίσει χρόνο και χρήμα από τους παράγοντες και τις οικογένειες τους. Μια προσπάθεια η οποία συνεχίζεται και φέτος γιατί η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ούτε τα παράτησε και ούτε θα τα παρατήσει ποτέ όσα εμπόδια και αν της βάλουν. Θεμιτά η αθέμιτα. Μια προσπάθεια που δυστυχώς δυναμιτίζεται εκ των έσω.
Η Σητεία έχει και άλλη μία ομάδα τον Κεραυνό με εξ ίσου μεγάλη ιστορία με τίτλους και διακρίσεις στο τοπικό αλλά και στο περιφερειακό πρωτάθλημα.Ο Κεραυνός τα τελευταία χρόνια παίρνει μέρος στο Β τοπικό πρωτάθλημα και λειτουργεί σαν προπομπός της ΝΙΚΗΣ. Εδώ και 2 χρόνια μάλιστα λειτουργούσε σαν θυγατρική ομάδα της ΝΙΚΗΣ μετά από συμφωνία των διοικήσεων των 2 ομάδων καθώς είχαν δηλώσει αδυναμία στην λειτουργία και συντήρηση της ζητώντας τη βοήθεια μας. ‘Ετσι λειτούργησε τα 2 τελευταία χρόνια η ομάδα του Κεραυνού.Μέχρι φέτος που το ΔΣ της ΝΙΚΗΣ πήρε την απόφαση να απαλλάξει από τα καθήκοντα του τον προπονητή του Κεραυνού και εκ των προπονητών της Ακαδημίας της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.
Και δυστυχώς πειράξαμε την ιερή αγελάδα…. Η “διοίκηση” του Κεραυνού αποφάσισε πως δεν έχουμε κανένα λόγο στην ομάδα του Κεραυνού και δεν μπορούμε να απαιτήσουμε την απομάκρυνση του προπονητή. Και τί έκαναν ? ‘Ιδρυσαν ακαδημία του Κεραυνού και χρησιμοποιώντας τα αρχεία της ακαδημίας μας ( Η Γραμματέας του Κεραυνού Κα ΤΣΟΥΚΗ ήταν και στη γραματεία της Ακαδημιας ) και τη δίψα των παιδιών που λόγω κορονοιού έχουν να παίξουν μπάλα από το Μάρτιο άρχισαν τα τηλέφωνα στα παιδιά και τους γονείς λέγοντας τους ότι οι Ακαδημίες άρχισαν τις προπονήσεις και να πάνε τα παιδιά να γραφτούν στο γήπεδο ΧΩΡΙΣ να τους εξηγούν την απόσχιση τους από τις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ. Οι ίδιοι λοιπόν διεκδικούν ώρες που σωστά δικαιούνται στο γήπεδο ΑΛΛΑ. Γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά. Φορτώνοντας συγκεκριμένες μέρες και πάνω στις ώρες που θέλει να κάνει προπόνηση η ομάδα της ΝΙΚΗΣ. Η οποία ομάδα έχει 10 παίκτες που παρατάνε τις δουλειές και τις οικογένειες τους σε Αγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα , για να έρθουν να παίξουν μπάλα στην πόλη μας και να βοηθήσουν την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της. Οι οποίοι κάνουν 2 ώρες δρόμο κάθε μέρα για να έρθουν να πάρουν μέρος στη προετοιμασία της ομάδας. Οι οποίοι σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας δόθηκε θα πρέπει να φτάνουν κάθε βράδυ στις 10 το βράδυ σπίτι τους και την οικογένεια τους. Δυστυχώς αυτό το σεβασμό έχει η ομάδα μας στην πόλη της . Ζητήσαμε να κάνουμε 1 ώρα νωρίτερα αλλά ο προπονητής του Κεραυνού Κος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ θεώρησε ότι δέν μπορεί να γίνει γιατί….ΕΤΣΙ. Του ζητήσαμε να κάνει κάποιες ώρες προπόνηση Τρίτη και Πέμπτη αλλά δέν ήθελε γιατί…..ΕΤΣΙ. Του ζητήσαμε να κάνει και την τετάρτη και να πάρουμε ρεπό ώστε να κάνουμε τις ώρες που χρειαζόμαστε αλλά δεν δέχθηκε γιατί…..ΕΤΣΙ. Θέλει να κάνει προπόνηση στα παιδιά όλο το καλοκαίρι παρ ‘όλο που το πρωτάθλημα τους αρχίζει το ΝΟΕΜΒΡΙΟ γιατί…….ΟΧΙ ΕΤΣΙ αλλά για να δημιουργήσει πρόβλημα στην προετοιμασία της ΝΙΚΗΣ.
Ως εκ τούτου κύριοι η ομάδα δεν γίνεται να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο , σταματάει τις προπονήσεις (έτσι κι αλλιώς το γήπεδο μέσο του ΔΟΚΑΣ είναι κλειστό) και αναστέλλει τη λειτουργία της προσωρινά έως ότου βρέθεί λύση από τη διοίκηση του ΔΟΚΑΣ.
Σε περίπτωση μη εξεύρεσης λύσης το ΔΣ της ομάδας θα δηλώσει την παραίτηση του και η ομάδα θα σταματήσει οριστικά τη λειτουργία της και θα παραδοθεί στο Δήμαρχο Κο Ζερβάκη .
Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ κύριοι δείχνει και ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456