Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΉρθαν στα χέρια για τη μάσκα

Απείρου κάλλους σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί σε σούπερ μάρκετ της Σητειας καταγράφοντας την διαμάχη δυο ανδρών για τη χρήση μάσκας. Αλλοδαπός πελάτης του σούπερ μάρκετ πραγματοποιούσε τις αγορές του χωρίς μάσκα με μοναδική προφύλαξη ένα χαρτομάντιλο. Στην θέα του άνδρα χωρίς μάσκα εντός του καταστήματος  αντέδρασε συμπολίτης μας ο οποίος πραγματοποιούσε τις αγορές του εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα. Η έντονη επίπληξη από τον  συμπολίτη μας έφερε μια ακόμα πιο έντονη αντίδραση από τον τουρίστα...
Stavroula19. August 2020
sta xeria foto

Απείρου κάλλους σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί σε σούπερ μάρκετ της Σητειας καταγράφοντας την διαμάχη δυο ανδρών για τη χρήση μάσκας.

Αλλοδαπός πελάτης του σούπερ μάρκετ πραγματοποιούσε τις αγορές του χωρίς μάσκα με μοναδική προφύλαξη ένα χαρτομάντιλο. Στην θέα του άνδρα χωρίς μάσκα εντός του καταστήματος  αντέδρασε συμπολίτης μας ο οποίος πραγματοποιούσε τις αγορές του εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα.

Η έντονη επίπληξη από τον  συμπολίτη μας έφερε μια ακόμα πιο έντονη αντίδραση από τον τουρίστα με αποτέλεσμα να φτάνουν λίγο πριν τη χειροδικία.

Η έγκαιρη παρέμβαση των υπαλλήλων και της διεύθυνσης του καταστήματος έφερε την ομαλή λήξη του επεισοδίου.

Ο αλλοδαπός αποδέχτηκε την λάθος του συμπεριφορά, να βρίσκετε στο κατάστημα χωρίς μάσκα, όμως η ένσταση του βρισκόταν  στον τρόπο με τον οποίο ο συμπολίτης μας απευθύνθηκε προς αυτόν.

Το περιστατικό, το οποίο  είναι ένα από τα πολλά που θα συμβούν, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ψυχραιμία αλλά και η συνετή συμπεριφορά είναι τα δυο βασικά στοιχεία που θα μας κάνουν να μπορούμε να συμβιώσουμε ομαλά από εδώ και πέρα διαφορετικά οι καταστάσεις που μπορεί να ακολουθήσουν θα είναι ανεξέλεγκτε.

 

…τα σημεία των καιρών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456