Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΝεκρή χελώνα στην παραλία του Ανάλουκα

Νεκρή χελώνα Καρέτα Καρέτα βρέθηκε απόψε στην παραλία του Ανάλουκα από τούς εθελοντές της πόλης μας που δραστηριοποιούνται για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας στην περιοχή. Μια δυσάρεστη έκπληξη για αυτούς αφού σήμερα είχαν προγραμματίσει εθελοντική παρέμβαση στην συγκεκριμένη παράλια για να ανοίξουν τον δρόμο στις φωλιές μέσα από τις οποίες τα νεογέννητα χελωνάκια θα καταλήξουν στην θάλασσα. Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου της χελώνας με κάποιες πρώτες εκτιμήσει, από τούς ανθρώπους του λιμενικού που βρέθηκαν...
Stavroula19. August 2020

Νεκρή χελώνα Καρέτα Καρέτα βρέθηκε απόψε στην παραλία του Ανάλουκα από τούς εθελοντές της πόλης μας που δραστηριοποιούνται για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας στην περιοχή.

Μια δυσάρεστη έκπληξη για αυτούς αφού σήμερα είχαν προγραμματίσει εθελοντική παρέμβαση στην συγκεκριμένη παράλια για να ανοίξουν τον δρόμο στις φωλιές μέσα από τις οποίες τα νεογέννητα χελωνάκια θα καταλήξουν στην θάλασσα.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου της χελώνας με κάποιες πρώτες εκτιμήσει, από τούς ανθρώπους του λιμενικού που βρέθηκαν στο σημείο για να καταγράψουν το περιστατικό,  να κάνουν λόγο για χτυπήματα που έφερε στο κεφάλι και στο καβούκι της.

Μετά την καταγραφή από το λιμενικό το νεκρό ζώο θα περισυλλέξει η αρμοδία υπηρεσία του Δήμου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456