Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΟ Νίκος Καραμανωλάκης καταψήφισε την πρόταση για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων στο σύνολο της

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την συζήτηση επί του επικαιροποιημένου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) για τη δεκαετία 2020-2030 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ κ. Νίκος Καραμανωλάκης καταψήφισε  το νομοσχέδιο στο σύνολο του και διαφώνησε στο να κατατεθούν προτάσεις στη δημόσια διαβούλευση. “Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που σκόπιμα κατατίθεται εν μέσω καλοκαιριού, με οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις. Θέτει στόχους χωρίς να αναφέρεται πως θα τους πετύχει αφού δε διαθέτει...
Stavroula26. August 2020

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την συζήτηση επί του επικαιροποιημένου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) για τη δεκαετία 2020-2030 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ κ. Νίκος Καραμανωλάκης καταψήφισε  το νομοσχέδιο στο σύνολο του και διαφώνησε στο να κατατεθούν προτάσεις στη δημόσια διαβούλευση.

“Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που σκόπιμα κατατίθεται εν μέσω καλοκαιριού, με οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις. Θέτει στόχους χωρίς να αναφέρεται πως θα τους πετύχει αφού δε διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς, δεν αναφέρεται σε κοστολόγηση υπηρεσιών και σε ανθρώπινο δυναμικό. Στην ουσία το νομοσχέδιο με πρόσχημα την ταφή, προωθεί την καύση των απορριμμάτων η οποία αφενός μεν οδηγεί σε τεράστια ατμοσφαιρική ρύπανση και αφετέρου εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα”.

O κ. Καραμανωλάκης ανέφερε ότι αναγνωρίζει θετικά σημεία στις προτάσεις του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. αλλά αυτό που το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να προκρίνει είναι η ανακύκλωση, με χρηματοδότηση των δήμων και κίνητρα τους  πολίτες.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456