Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΘοδωρής Πατεράκης: Να καταδικαστεί αυτή η κυβερνητική τακτική

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την συζήτηση επί του επικαιροποιημένου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) για τη δεκαετία 2020-2030 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Πατεράκης αφού καταδίκασε την κατάθεση του σχεδίου προς διαβούλευση εν μέσω θέρους, είπε ότι συμφωνεί με τις προτάσεις του Ε.Σ.Δ.Α.Κ και να κατατεθούν αυτές στη δημόσια διαβούλευση. O κ Πατεράκης υπογράμμισε ότι θα “πρέπει όμως να γίνει επιπλέον αναφορά στην παντελή έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών εξαιτίας...
Stavroula26. August 2020

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για την συζήτηση επί του επικαιροποιημένου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) για τη δεκαετία 2020-2030 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Πατεράκης αφού καταδίκασε την κατάθεση του σχεδίου προς διαβούλευση εν μέσω θέρους, είπε ότι συμφωνεί με τις προτάσεις του Ε.Σ.Δ.Α.Κ και να κατατεθούν αυτές στη δημόσια διαβούλευση.

O κ Πατεράκης υπογράμμισε ότι θα “πρέπει όμως να γίνει επιπλέον αναφορά στην παντελή έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών εξαιτίας της οποίας δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι του προηγούμενου σχεδιασμού, να τονισθεί η ανάγκη ύπαρξης οργάνου αξιολόγησης του σχεδίου, να υπάρξει κοστολόγηση υπηρεσιών, να περιγραφεί στο νομοσχέδιο επακριβώς ο ρόλος των Φ.Ο.Σ.Δ.Α και να γίνει αναφορά στο κέρδος που ενδεχομένως θα έχουν οι Δήμοι από το νέο  σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456