Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα45 νέοι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου

45 νέοι εργαζόμενοι θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου για τούς επόμενους 8 μήνες καλύπτοντας έτσι σημαντικά κενά και δίνοντας “ανάσα”στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τοποθέτηση τούς  η οποία  όπως χαρακτηριστικά  είπε ” γίνετε με κριτήρια αναγκών κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος σας έχει πραγματικά ανάγκη. Δεν πρέπει να δείτε την οκτάμηνη παρουσία σας στο Δήμο σαν απλή διεκπεραίωση. Ελπίζουμε πραγματικά στην...
Stavroula1. September 2020

45 νέοι εργαζόμενοι θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου για τούς επόμενους 8 μήνες καλύπτοντας έτσι σημαντικά κενά και δίνοντας “ανάσα”στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τοποθέτηση τούς  η οποία  όπως χαρακτηριστικά  είπε ” γίνετε με κριτήρια αναγκών κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος σας έχει πραγματικά ανάγκη. Δεν πρέπει να δείτε την οκτάμηνη παρουσία σας στο Δήμο σαν απλή διεκπεραίωση. Ελπίζουμε πραγματικά στην βοήθεια σας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456