Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΚυβερνήτης ΤΟΡΠΙΛΟΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥ«ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ»:”Mπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι έχουμε ηθικό ακμαιότατο”

Ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης από τούς Σητειακούς σε αυτούς που φυλάσσουν τα σύνορα μας   Στο λιμάνι της Σητείας έχει δέσει από τις πρώτες πρωινές ώρες η  ΤΟΡΠΙΛΟΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΓΡΥΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ P70 που εδώ και ένα μήνα περίπου πλέει Νότιοανατολικά της Κρητης. Άμεση ηταν η αντίδραση των Σητειακών θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τούς στο πλήρωμα και μέσω αυτού και σε όλους όσους φυλάσσουν τα σύνορα μας τις περίεργες τούτες ώρες. Με μια  πρωτοβουλία που στήριξε το  Λιμεναρχείο ...
Stavroula1. September 2020

Ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης από τούς Σητειακούς σε αυτούς που φυλάσσουν τα σύνορα μας

 

Στο λιμάνι της Σητείας έχει δέσει από τις πρώτες πρωινές ώρες η  ΤΟΡΠΙΛΟΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΓΡΥΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ P70 που εδώ και ένα μήνα περίπου πλέει Νότιοανατολικά της Κρητης.

Άμεση ηταν η αντίδραση των Σητειακών θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τούς στο πλήρωμα και μέσω αυτού και σε όλους όσους φυλάσσουν τα σύνορα μας τις περίεργες τούτες ώρες.

Με μια  πρωτοβουλία που στήριξε το  Λιμεναρχείο  Σητείας και ο  Πλωτάρχης κ. Ιωάννης Ψαράκης , ο Σύλλογος Εστίασης και πολλοί εθελοντές μέσα σε δυο  ώρες συγκεντρώθηκαν περίπου τρεις τόνοι τρόφιμα τα οποία μεταφέρθηκαν στο πλοίο με οχήματα του Λιμεναρχείου Σητείας.

Ο Λιμενάρχης Σητείας κ Ιωάννης Ψαράκης σε ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον κυβερνήτη πλωτάρχη Παπαδόπουλο εξέφρασε τις ευχαριστίες και την συμπαράσταση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και σημείωσε “οι Σητειακοι έδειξαν για ακόμα μια φορά την φιλοξενία τους. Ότι κάνουν πάντα το κάνουν με μεγάλη καρδιά και μεγάλη ψυχή. Έδωσαν από το υστέρημα τους  θέλοντας να ανταποδώσουν την αίσθηση υπερηφάνειας  και ασφάλειας  που νιώθουν με την παρουσία σας εδώ”.

Ο κυβερνήτης πλωτάρχης Παπαδόπουλος με λιτό και αδιαμφισβήτητο τρόπο διαβεβαίωσε   “μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι έχουμε ηθικό ακμαιότατο”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456