Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάWave Festival-Faneromeni 2020 5 & 6 Σεπτεμβρίου

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε!!! Το GR Wave Festival-Faneromeni 2020, θα πραγματοποιηθεί το ΣΚ που μας έρχεται, 5 & 6 Σεπτεμβρίου, σε ένα από τα καλύτερα wave spot της Ελλάδας, την γνωστή Φανερωμένη στην Σητεία. Η πρόγνωση είναι καλή και περιμένουμε sideshore συνθήκες που θα προσφέρονται κυρίως για jump αλλά και για waveriding σε καποιες φάσεις! Το event θα διεξαχθεί με βάση τους κανονισμούς του PWA (professional windsurfing association) και έχει σκοπό την ανάδειξη...
Stavroula2. September 2020
WAVE FESTIVAL FOTO
Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε!!!🏁
Το GR Wave Festival-Faneromeni 2020, θα πραγματοποιηθεί το ΣΚ που μας έρχεται, 5 & 6 Σεπτεμβρίου, σε ένα από τα καλύτερα wave spot της Ελλάδας, την γνωστή Φανερωμένη στην Σητεία. Η πρόγνωση είναι καλή και περιμένουμε sideshore συνθήκες που θα προσφέρονται κυρίως για jump αλλά και για waveriding σε καποιες φάσεις!
Το event θα διεξαχθεί με βάση τους κανονισμούς του PWA (professional windsurfing association) και έχει σκοπό την ανάδειξη της κατηγορίας αυτής, των αθλητών της αλλά και την εξέλιξη της στην Ελλάδα.
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Σύλλογος Εξωτερικών Δραστηριοτητων Αναψυχης-ΖΩΗ (ΣΕΔΑ ΖΩΗ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete του Heraklion Windsurfing Club και του Ναυτικού Όμιλος Σητείας, καθώς και την υποστήριξη των, Δήμος Σητείας – Sitia Municipality και του Sitia Geopark και του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας.
Προγραμμα Διήμερου:
Σάββατο 5/9:
9-9:30 Εγγραφές-Check in.
9:30 Ενημέρωση αθλητών.
10:00 Πρώτη πιθανή εκκίνηση.
19:30 Τελευταία πιθανή εκκίνηση.
21:30 Δείπνο αθλητών (Σητεια).
Κυριακή 6/9:
9:00 Check in.
9:30 Πρώτη πιθανή εκκίνηση.
17:00 Τελευταία πιθανή εκκίνηση.
17:30 Απονομές-Κλήρωση δώρων.
➡️Όσον αφορά την μεταφορά σας στην Κρήτη, για όσους πρόκειται να ταξιδέψετε από εκτός Κρήτης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε 40% έκπτωσηαπό την ΑΝΕΚ-BLUE STAR για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.
➡️Επίσης ο Δήμος Σητείας θα παραθέσει δείπνο το βράδυ του Σαββάτου για όλους τους αθλητές και συνοδούς και οι χορηγοί μας θα δώσουν δωράκια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και δώρο-επιταγές σε αυτούς που θα ανέβουν στο βάθρο.
Τέλος αν χρειάζεστε βοήθεια-οδηγίες όσον αφορά την μεταφορά σας στο σποτ και την διαμονή σας στην Σητεια, παρακαλώ μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!
💥Για απορίες επικοινωνήστε με την διοργάνωση στο email: wavefestival@sedazoi.gr
💥 Για την πρόγνωση καιρού: https://www.windguru.cz/49259
Σας περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο και ‘δυνατό’ wave event!!!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456