Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤελευταία ευκαιρία πριν την επιβολή προστίμων

Μετά την τελευταία παράταση που δόθηκε από το Yπουργείο Εσωτερικών για την τακτοποίηση των αδήλωτων τετραγωνικών έκκληση απευθύνει ο προϊστάμενος του τμήματος εσόδων του Δήμου Σητείας κ Γιώργος Καφεσάκης για την έγκαιρη προσέλευση των δημοτών προκείμενου να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού των προηγούμενων ημερών. Η σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο έχει ως εξής: Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε τελική παράταση της  προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά ( για ηλεκτροδοτούμενα και μη κτίσματα και οικόπεδα εντός...
Stavroula2. September 2020

Μετά την τελευταία παράταση που δόθηκε από το Yπουργείο Εσωτερικών για την τακτοποίηση των αδήλωτων τετραγωνικών έκκληση απευθύνει ο προϊστάμενος του τμήματος εσόδων του Δήμου Σητείας κ Γιώργος Καφεσάκης για την έγκαιρη προσέλευση των δημοτών προκείμενου να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού των προηγούμενων ημερών.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο έχει ως εξής:

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε τελική παράταση της  προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά ( για ηλεκτροδοτούμενα και μη κτίσματα και οικόπεδα εντός σχεδίου πόλης και οικισμών ),  μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εξαντλήσουν την παραπάνω προθεσμία για να μην παρατηρηθούν τα φαινόμενα του συνωστισμού που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο μας.

 

Η έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων θα βοηθήσει και τους πολίτες να εξυπηρετηθούν καλύτερα αλλά και τους υπαλλήλους να διαχειριστούν τον όγκο των συναλλαγών, δεδομένης μάλιστα της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και από ώρα 08:00 έως 14:00.     

 

Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση μπορεί να γίνει, ταχύτατα, από κάθε ενδιαφερόμενο, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη, ηλεκτρονική πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr/. Σημειώνεται πως για την υποβολή της διορθωτικής δήλωσης απαιτείται μόνον η ταυτοποίηση με τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται για την είσοδο στο Taxis.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456