Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτην Αντιπεριφέρεια για τα θέματα του ΔΟΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, ευρεία σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Κ.Α.Σ υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κο Ιωάννη Γουλιδάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κα Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας αγαστής συνεργασίας και αφορούσε το σύνολο των χρηματοδοτικών αναγκών και κοινωνικών προτεραιοτήτων του Οργανισμού, ενώ παράλληλα επανακαθορίστηκαν οι κατευθύνσεις για την τεκμηρίωση των προτάσεων που έχουν ήδη κατατεθεί προς ολοκλήρωση. Υπήρξε μια δημιουργική και πολύωρη συζήτηση όπου αναλύθηκαν το σύνολο...
Stavroula4. September 2020
dokas antiper foto

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, ευρεία σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Κ.Α.Σ υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κο Ιωάννη Γουλιδάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κα Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας αγαστής συνεργασίας και αφορούσε το σύνολο των χρηματοδοτικών αναγκών και κοινωνικών προτεραιοτήτων του Οργανισμού, ενώ παράλληλα επανακαθορίστηκαν οι κατευθύνσεις για την τεκμηρίωση των προτάσεων που έχουν ήδη κατατεθεί προς ολοκλήρωση.

Υπήρξε μια δημιουργική και πολύωρη συζήτηση όπου αναλύθηκαν το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ως θεματικές ενότητες που έχουν υπό την εποπτεία τους.

Η ίδρυση και λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, η ενίσχυση των δομών του Γεωπάρκου, η επαναλειτουργία και ανάπτυξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οι Πολιτιστικές, κοινωνικές και Αθλητικές Δράσεις καθώς και ζητήματα που αφορούν το σύνολο των εγκαταστάσεων του Δ.Ο.Κ.Α.Σ, ήταν μέρος των θεμάτων που ειδικεύτηκαν ως προς τους τρόπους προγραμματικής  στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ευχαριστούμε Θερμά τον κ Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και την κα Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών,  τόσο για την φιλοξενία και την ουσιαστική στήριξη όσο και για την ειλικρινή προσπάθεια που καταβάλουν για την ευόδωση των προσπαθειών μας, παρόλο το δυσμενές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον.

 

Εκ του Δ.Ο.Κ.Α.Σ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456