Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑισιόδοξα τα μηνύματα για τις λιμνοδεξαμενές Λιθινών και Χοχλακιών

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών κ Μακρυνάκη Νίκο πραγματοποίησαν συναντήσεις στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με τον αναπληρωτή υπουργό κ Κώστας Σκρέκα αλλά και στο υπουργείο εσωτερικών με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι διαχειρίζονται το προγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Μετά από σχετική επιστολή από τον κ Μακρυνάκη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον κ Σκρέκα σχετικά με τα έργα των λιμνοδεξαμενών Ζού, Χοχλακιών και Λιθινών όπου όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Σητείας...
Stavroula4. September 2020

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών κ Μακρυνάκη Νίκο πραγματοποίησαν συναντήσεις στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με τον αναπληρωτή υπουργό κ Κώστας Σκρέκα αλλά και στο υπουργείο εσωτερικών με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι διαχειρίζονται το προγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Μετά από σχετική επιστολή από τον κ Μακρυνάκη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον κ Σκρέκα σχετικά με τα έργα των λιμνοδεξαμενών Ζού, Χοχλακιών και Λιθινών όπου όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Σητείας σε δηλώσεις του “υπήρξε ένας ευχάριστος αιφνιδιασμός από πλευράς υπουργείου μιας και όσον άφορά τη λιμνοδεξαμενή της Ζού αλλά και των Λιθινών περιλαμβάνονται στον κατάλογο των υποένταξη έργων τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το ταμείο ανάκαμψης.

Η ευόδωση των δυο αυτών εκκρεμοτήτων θα λύσει το πρόβλημα της περιοχής που έχει να κάνει με την διαχείριση των υδάτων για τις επόμενες δεκαετίες.

Όσον αφορά τις επαφές στο  υπουργείο εσωτερικών οι κ κ Ζερβάκης και Μακρυνάκης έλαβαν τις κατευθυντήριες γραμμές για το πως θα μπορέσουμε ως Δήμος  να εντάξουμε  περισσότερα έργα στο προγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456