Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠάντα με υψηλούς στόχους ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας

Έναρξης για την σεζόν 2020-2021 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας και τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ομίλου, οι οποίες αποτελούν κόσμημα για την πόλη μας, προκειμένου να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για τα φετινά του σχέδια. Η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τον Όμιλο Αντισφαίριση Σητείας έχει φέρει το άθλημα σε πολύ υψηλά επίπεδα προτίμησης για τούς ανθρώπους που θέλουν να αθληθούν στην πόλη μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Το τένις, όπως χαρακτηριστικά...
Stavroula5. September 2020

Έναρξης για την σεζόν 2020-2021 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας και τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ομίλου, οι οποίες αποτελούν κόσμημα για την πόλη μας, προκειμένου να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για τα φετινά του σχέδια.

Η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τον Όμιλο Αντισφαίριση Σητείας έχει φέρει το άθλημα σε πολύ υψηλά επίπεδα προτίμησης για τούς ανθρώπους που θέλουν να αθληθούν στην πόλη μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το τένις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας, είναι ένα άθλημα που ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις.

 

 

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας ανακοινώνει ότι η έναρξη προπονήσεων των νέων τμημάτων θα γίνεται σταδιακά από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την  Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Το κόστος εγγραφής σε όλα τα τμήματα είναι 10 ευρώ.

Στον Όμιλο θα λειτουργήσουν όπως και πέρσι τμήματα mini tennis, hoby tennis, Προαγωνιστικό, Αγωνιστικό, Ενηλίκων.

Για όλους, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν, μπορούν να προσέλθουν στα γήπεδα του Ομίλου στον Άγιο Κων/νο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 με 20:00, ή στα τηλέφωνα των προπονητών:

6979450818 Κουβαράκης Πολύδωρος Msc Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ειδικότητα Αντισφαίριση (Τένις)

6979728974 Αρετάκης Φάνης Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα αθλημάτων (Αντισφαίριση).

Ελάτε να γνωρίσετε το Νο 1 ατομικό άθλημα, ένα άθλημα που ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις και μπορεί να σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456