Sitiaka is loading for You ...

 

ΑρθρογραφίαΗ κραυγή αγωνίας απελπισμένων γονέων…στη Σητεία του 2020

Ελλάδα 2020…Σητεία 2020(?) με 4 δημοτικά σχολεία και 5-6 νηπιαγωγεία…3 παιδάκια ΑΜΕΑ(1 δημοτικού και 2 νηπιαγωγείου) δεν ”μπορούν” να στεγαστούν πουθενά…στέλνονται σαν τσουβάλια με πατάτες(ναι ναι έτσι ακριβώς) από σχολείο σε σχολείο όπου είτε δεν υπάρχει χώρος είτε δεν υπάρχει ”θέληση” να φιλοξενηθούν …άλλοι είπαν στο ΚΕΓΕ…άλλοι είπαν στο Πισκοκέφαλο(άκουσον άκουσον)…αλήθεια απορώ!!! Όλοι αυτοί που πρότειναν όλες αυτές τις λύσεις(ο Θεός να τις κάνει) σκέφτηκαν ποτέ ότι πρόκειται για παιδιά και όχι πατάτες? Σκέφτηκαν ποτέ...
Stavroula6. September 2020
gonis amea
Ελλάδα 2020…Σητεία 2020(?)
με 4 δημοτικά σχολεία και 5-6 νηπιαγωγεία…3 παιδάκια ΑΜΕΑ(1 δημοτικού και 2 νηπιαγωγείου) δεν ”μπορούν” να στεγαστούν πουθενά…στέλνονται σαν τσουβάλια με πατάτες(ναι ναι έτσι ακριβώς) από σχολείο σε σχολείο όπου είτε δεν υπάρχει χώρος είτε δεν υπάρχει ”θέληση” να φιλοξενηθούν …άλλοι είπαν στο ΚΕΓΕ…άλλοι είπαν στο Πισκοκέφαλο(άκουσον άκουσον)…αλήθεια απορώ!!!
Όλοι αυτοί που πρότειναν όλες αυτές τις λύσεις(ο Θεός να τις κάνει) σκέφτηκαν ποτέ ότι πρόκειται για παιδιά και όχι πατάτες? Σκέφτηκαν ποτέ με γνώμονα την ανθρωπιά, την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση πρίν προτείνουν αυτές τις λύσεις?
Συμβουλεύτηκαν ποτέ τους ειδικούς που ασχολούνται και βοηθούν αυτά τα παιδιά για το τι είναι καλό και ωφέλιμο για την σωματική και ψυχική τους υγεία?
Σίγουρα όχι οι συνεχείς μετακομίσεις από σχολείο σε σχολείο…σίγουρα όχι η απομόνωση από τα υπόλοιπα παιδιά λες και η αναπηρία είναι κολλητική !!!
Η συστέγαση παιδιών ΑΜΕΑ και παιδιών τυπικής ανάπτυξης μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι και τα μέν και για τα δε.Τα παιδιά μας δεν είναι παιδιά κατώτερου Θεού…
Η κραυγή αγωνίας απελπισμένων γονέων…

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456