Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Ζητάμε μια μόνιμη και κατάλληλη λύση για τα παιδιά ΑΜΕΑ της Σητείας”

Η Ευαγγελία Τσιμπιδάκη είναι μια μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ και ξέρει πως η ζωή της θα είναι πάντα ένας διαρκής αγώνας. Άμεση προτεραιότητα για αυτήν είναι να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες σε όλους τους τομείς διαβίωσης του παιδιού της αλλά και των υπολοίπων παιδιών που βρίσκονται σε αυτήν τη θέση. Εν έτη 2020 η Ευαγγελία αλλά και οι υπόλοιποι γονείς ΑΜΕΑ συνεχίζουν να αγωνιούν για τα αυτονόητα. Ζητούν επιτέλους να δοθεί μια μόνιμη και κατάλληλη λύση...
Stavroula7. September 2020

Η Ευαγγελία Τσιμπιδάκη είναι μια μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ και ξέρει πως η ζωή της θα είναι πάντα ένας διαρκής αγώνας. Άμεση προτεραιότητα για αυτήν είναι να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες σε όλους τους τομείς διαβίωσης του παιδιού της αλλά και των υπολοίπων παιδιών που βρίσκονται σε αυτήν τη θέση.

Εν έτη 2020 η Ευαγγελία αλλά και οι υπόλοιποι γονείς ΑΜΕΑ συνεχίζουν να αγωνιούν για τα αυτονόητα. Ζητούν επιτέλους να δοθεί μια μόνιμη και κατάλληλη λύση στο πρόβλημα της στέγασης για το ειδικό δημοτικό σχολείο στην Σητεία για να σταματήσουν τα παιδιά τούς να νιώθουν σαν “αντικείμενα” που κάθε χρόνο ψάχνουν να τα βολέψουν κάπου.

“Η συνύπαρξη και συνεκπαίδευση με τα παιδιά ΑΜΕΑ μόνο οφέλη μπορεί να έχει και για τις δυο πλευρές” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ και εκφράζει την επιθυμία της τα παιδιά αυτά να μην απομονωθούν αλλά να ενταχθούν στους φιλόξενους κόλπους κάποιου σχολείου της πόλης μας.

Ο αγώνας, σε  όλους τούς τομείς, θα είναι μακρύς για εκείνη όμως τέτοιες μανάδες τίποτα δεν έχουν να φοβηθούν.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456