Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα“Προς όφελος των παιδιών η συνύπαρξη Ειδικού Νηπιαγωγείου και 1ου Νηπιαγωγείου”

Τον προβληματισμό τους εκφράζουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας για το κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό και προς όφελος των παιδιών το ενδεχόμενο συστέγασης  των νηπίων με τα παιδιά του Δημοτικού Ειδικού Σχολείου. ” H μέχρι σήμερα συνύπαρξη των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου με τα παιδιά του Eιδικού Νηπιαγωγείου μόνο καλά έχει επιφέρει και στις δυο πλευρές όμως η συστέγαση και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου  θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ...
Stavroula7. September 2020

Τον προβληματισμό τους εκφράζουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας για το κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό και προς όφελος των παιδιών το ενδεχόμενο συστέγασης  των νηπίων με τα παιδιά του Δημοτικού Ειδικού Σχολείου.

” H μέχρι σήμερα συνύπαρξη των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου με τα παιδιά του Eιδικού Νηπιαγωγείου μόνο καλά έχει επιφέρει και στις δυο πλευρές όμως η συστέγαση και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου  θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα  χώρου αλλά και θέματα ασφαλούς διαβίωσης των νηπίων” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Χρήστος Παντούδης Εκπρόσωπος Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456