Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Η στοχοποίησή μας δεν είναι λύση στα σημαντικά προβλήματα”

Οι Γονείς και Κηδεμόνες του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας με μια δεύτερη επιστολή τούς στα ΜΜΕ θέλοντας για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσουν τη θέση τούς στο θέμα που έχει προκύψει με την στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σητείας, υπογραμμίζουν ότι η στοχοποίηση τούς δεν είναι η λύση στα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν.   η ανακοίνωση αναφέρει:   Γονείς και Κηδεμόνες 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας                                                            Σητεία, 10/9/2020   Προς : ΜΜΕ   Θέμα : Ανακοίνωση...
Stavroula10. September 2020
1o

Οι Γονείς και Κηδεμόνες του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας με μια δεύτερη επιστολή τούς στα ΜΜΕ θέλοντας για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσουν τη θέση τούς στο θέμα που έχει προκύψει με την στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σητείας, υπογραμμίζουν ότι η στοχοποίηση τούς δεν είναι η λύση στα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν.

 

η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Γονείς και Κηδεμόνες

1ου Νηπιαγωγείου Σητείας                                                            Σητεία, 10/9/2020

 

Προς : ΜΜΕ

 

Θέμα : Ανακοίνωση

 

Αναλογιζόμενοι την ανάγκη στέγασης όλων των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου μας σε μόνιμη, κατάλληλη και ασφαλή εγκατάσταση, δηλώνουμε πως ουδέποτε εκφράσαμε αισθήματα και πρόθεση περιθωριοποίησης των δομών ειδικής αγωγής, παρά τις αιχμές που αιωρούνται για το αντίθετο.

 

Οι θέσεις μας και οι ανησυχίες μας εκφράσθηκαν ξεκάθαρα με την από 7-9-2020 επιστολή μας, σύμφωνα με την οποία ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του ειδικού νηπιαγωγείου από αίθουσα του 1ου νηπιαγωγείου Σητείας, το οποίο λειτουργεί αρμονικά από πέρυσι και είμαστε χαρούμενοι γα τη συστέγαση αυτή, της οποίας τα οφέλη απολαμβάνουμε αμφότεροι.

 

Από την πλευρά μας επιθυμούμε και ευχόμαστε όλες οι εκπαιδευτικές δομές όλων των βαθμίδων να στεγαστούν σε κατάλληλους χώρους και θα συμβάλλουμε όπως μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Η στοχοποίησή μας δεν είναι λύση στα χρόνια και σημαντικά προβλήματα, που έπρεπε να αποτελούν την κύρια μέριμνα της εκάστοτε δημοτικής αρχής και όχι μόνο.

 

Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456