Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπιθυμητή και ανεπιθύμητη δημοσιογραφία…

Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχουν τα δημόσια πρόσωπα να πιστεύουν ότι τα ΜΜΕ λειτουργούν ή θα ήθελαν να λειτουργούν κατά πως τούς βολεύει. Και καλά να έχουν το “βίτσιο” αυτό να επιβάλλονται σε ΜΜΕ τα οποία εξαρτώνται με κάποιο τρόπο από αυτούς, αλλά είναι θράσος να πιστεύουν ότι μπορούν να επιβληθούν και να επιβάλουν πράγματα σε ΜΜΕ που καμία εξάρτηση δεν έχουν από αυτούς και ούτε και πρόκειται. Ξέρετε η δημοσιογραφία που γίνεται σε...
Stavroula10. September 2020
sit foto ok

Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχουν τα δημόσια πρόσωπα να πιστεύουν ότι τα ΜΜΕ λειτουργούν ή θα ήθελαν να λειτουργούν κατά πως τούς βολεύει.

Και καλά να έχουν το “βίτσιο” αυτό να επιβάλλονται σε ΜΜΕ τα οποία εξαρτώνται με κάποιο τρόπο από αυτούς, αλλά είναι θράσος να πιστεύουν ότι μπορούν να επιβληθούν και να επιβάλουν πράγματα σε ΜΜΕ που καμία εξάρτηση δεν έχουν από αυτούς και ούτε και πρόκειται.

Ξέρετε η δημοσιογραφία που γίνεται σε επίπεδο τέτοιο, όπως αυτό μιας μικρής επαρχιακής πόλης σαν τη Σητεία είναι εθελοντική, ούτε αμείβεται, ούτε ανταμείβεται, ούτε επιβάλλεται, ούτε εξαρτάται, ούτε υπαγορεύεται κατά τις ορέξεις των ενδιαφερομένων.

Το άνοιξε ή κλείσε τώρα την κάμερα ή άνοιξε ή κλείσε τώρα το μικρόφωνο είναι ένα σενάριο που εμείς σαν ΣΗΤΕΙΑΚΑ δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει. Το ξεκαθαρίζουμε τώρα, όμως θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα.

Ανήκουμε στην κατηγορία των ΜΜΕ που κάνουν δημοσιογραφία, κάνουν ερεύνα, κάνουν ρεπορτάζ και αυτό κοστίζει. Κοστίζει σε  ατέλειωτες ώρες  στους δρόμους, ατέλειωτες ώρες επεξεργασίας ρεπορτάζ, ατέλειωτες ώρες συζητήσεων και ραντεβού. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Το κάνουμε γιατί το θέλουμε.

Και είμαστε υπερήφανοι γιατί αυτό που κάνουμε  το κάνουμε αμισθί ενώ εσείς όχι.

Και επειδή η δημοσιογραφία η δικιά μας δεν μπορεί να αναδεικνύει μόνο αυτά που σας αρέσουν όποιος ενοχλείται από την “ανεπιθύμητη” δημοσιογραφία δεν κάνει για δημόσιο και κυρίως εκλεγμένο πρόσωπο.

Το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όποιον νομίζει ότι τον αφορά.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456