Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣτις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΑμΕΑ το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου συνεδρίασε η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Σητείας μια  μέρα πριν την μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι αυτό που θα πάρει  την τελική απόφαση για το θέμα. Η πρόταση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, ο οποίος  λόγω της σημαντικότητας του θέματος συμμετείχε στην έναρξη της συνεδρίασης κάνοντας την πρόταση του την οποία και παρακάλεσε την επιτροπή να τη δεχτεί ομόφωνα, ήρθε να...
Stavroula10. September 2020

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου συνεδρίασε η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Σητείας μια  μέρα πριν την μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι αυτό που θα πάρει  την τελική απόφαση για το θέμα.

Η πρόταση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, ο οποίος  λόγω της σημαντικότητας του θέματος συμμετείχε στην έναρξη της συνεδρίασης κάνοντας την πρόταση του την οποία και παρακάλεσε την επιτροπή να τη δεχτεί ομόφωνα, ήρθε να συμφωνήσει με την πρόταση η οποία είχε ήδη προταθεί και από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας “ο Μύσων” και από την διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας  αλλά και από τους Γονείς και Κηδεμόνες του 1ου Νηπιαγωγείου το οποίο ηταν η πιθανή λύση.

Η πρόταση της ειδικά διαμορφωμένης σχολικής δομής για ΑΜΕΑ στο ΚΕΓΕ Σητείας είναι αυτή που πέρασε ομόφωνα από την επιτροπή και θα προωθηθεί την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Σητείας “είναι μια προσωρινή λύση για αυτή την σχολική χρονιά και υπόσχομαι ότι του χρόνου το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο θα λειτουργήσει σε ένα ανεξάρτητο αξιοπρεπές κτίριο μέχρι να μπορέσει να κατασκευαστεί αυτό που όλοι  οραματιζόμαστε”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456