Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑγιασμός 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και με την παρουσία των μαθητών/τριών και γονέων της Α΄ τάξης. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι μαθητές/τριες των υπολοίπων τάξεων και οι εκπαιδευτικοί τους. Όλοι...
Stavroula11. September 2020
3ο
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και με την παρουσία των μαθητών/τριών και γονέων της Α΄ τάξης. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι μαθητές/τριες των υπολοίπων τάξεων και οι εκπαιδευτικοί τους.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι (εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές) υποχρεούται να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας (μάσκα, αποστάσεις).
Ώρα προσέλευσης: 10:50 π.μ. – Ώρα αποχώρησης: 11:30 π.μ.
Η Διευθύντρια
Ερωφίλη Βασαρμίδη

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456