Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Ά Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 9.30 από την κεντρική είσοδο του σχολείου. ΄Β Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 9.45 από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. ΄Γ Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 10.00 από την είσοδο που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο. Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 10.15 με αντιπροσωπεία μαθητών ενώ οι υπόλοιποι...
Stavroula11. September 2020
gel
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Ά Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 9.30 από την κεντρική είσοδο του σχολείου.
΄Β Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 9.45 από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου.
΄Γ Λυκείου: ώρα προσέλευσης: 10.00 από την είσοδο που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο.
Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 10.15 με αντιπροσωπεία μαθητών ενώ οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται στις αίθουσές τους με τον υπεύθυνο καθηγητή. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή των βιβλίων καθώς και ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα. Καλό θα ήταν οι μαθητές-τριες να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για την παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων, καθώς η πλαστική τσάντα δεν είναι επιτρεπτή.
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για εκπαιδευτικούς, μαθητές και επισκέπτες στο χώρο του σχολείου, όπως επίσης και η τήρηση της απόστασης ασφαλείας, όπου υπάρχει συνωστισμός.
Ο σύλλογος καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σητείας σας εύχεται υγιεινή και τελεσφόρα σχολική χρονιά

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456