Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Βραδυφλεγής βόμβα” το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας

Τη μορφή μιας “Βραδυφλεγούς βόμβας” έτοιμης να εκραγεί, με ανυπολόγιστες συνέπειες, έχει το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας τις τελευταίες ώρες. Την έντονη ανησυχία τους μέσο του συνδικαλιστικού τους οργάνου εκφράζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι του τμήματος για τον τρόπο με τον οποίο η κεντρική εξουσία  αντιμετωπίζει τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι γνωστό ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας κρατούνται οι δυο διακινητές των μεταναστών που διασώθηκαν στο ναυάγιο, ο ένας εκ των οποίων είναι θετικός στον covid-19. Οι συνθήκες κράτησης...
Stavroula22. September 2020

Τη μορφή μιας “Βραδυφλεγούς βόμβας” έτοιμης να εκραγεί, με ανυπολόγιστες συνέπειες, έχει το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας τις τελευταίες ώρες.

Την έντονη ανησυχία τους μέσο του συνδικαλιστικού τους οργάνου εκφράζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι του τμήματος για τον τρόπο με τον οποίο η κεντρική εξουσία  αντιμετωπίζει τις τελευταίες εξελίξεις.

Είναι γνωστό ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας κρατούνται οι δυο διακινητές των μεταναστών που διασώθηκαν στο ναυάγιο, ο ένας εκ των οποίων είναι θετικός στον covid-19.

Οι συνθήκες κράτησης τους, όπως διαβεβαιώνει ο κ Γιώργος Καρτσάκης Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, κάτω από τα  ιδιαίτερα αυτά δεδομένα, είναι οι πλέον ακατάλληλες  και για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και για τους πολίτες τους οποίους προτρέπουν, όσο είναι δυνατό, να μην επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας. 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456