Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠανήγυρη Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Ακρωτηριανής και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Τοπλού Σητείας  

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Πατριαρχική και Σταυρογηγιακή Μονή Παναγίας Ακρωτηριανής και Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Τοπλού Σητείας. Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄ μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο εκπρόσωπος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ. Ανήμερα της εορτής, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, και ώρα 7.00΄ π.μ., θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και...
Stavroula23. September 2020
1200px-Crete_Moni_Toplou_A

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Πατριαρχική και Σταυρογηγιακή Μονή Παναγίας Ακρωτηριανής και Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Τοπλού Σητείας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄ μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο εκπρόσωπος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

Ανήμερα της εορτής, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, και ώρα 7.00΄ π.μ., θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια το Αρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. εκπροσώπου της Α.Θ.Π. Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

 

Από την Ιερά Μονή Τοπλού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456