Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΓια όσο χρειαστεί ο Σύλλογος Εστίασης του Δήμου Σητείας θα συνεχίζει να σιτίζει του μετανάστες.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου προκειμένου, μετά τα νέα δεδομένα τα οποία παρατείνουν την διαμονή των μεταναστών στην πόλη, να εξασφαλιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσουν να  παρέχονται τα απαραίτητα στους ανθρώπους αυτούς. Ο Σύλλογος δια στόματος του προέδρου κ Μανόλη Αγγελάκη, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει για τη σίτιση των ανθρώπων αυτών για όσο χρειαστεί....
Stavroula24. September 2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου προκειμένου, μετά τα νέα δεδομένα τα οποία παρατείνουν την διαμονή των μεταναστών στην πόλη, να εξασφαλιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσουν να  παρέχονται τα απαραίτητα στους ανθρώπους αυτούς.

Ο Σύλλογος δια στόματος του προέδρου κ Μανόλη Αγγελάκη, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει για τη σίτιση των ανθρώπων αυτών για όσο χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Σητείας αφού ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας για την προσφορά του μπήκε και σε άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο και έδωσε υπόσχεση να γίνει το καλύτερο δυνατό για τα αιτήματα που έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης ο συλλόγου ο οποίος, παρά τα πλήγματα που έχει δεχθεί, όποτε χρειαστεί δείχνει τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά του DNA των Σητειακών με τον καλύτερο τρόπο.

Στην συνάντηση ηταν παρών και ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456