Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά όλα τα τεστ από το Α.Τ. Σητείας

Αρνητικές ήταν όλες οι απαντήσει στα τεστ που ελήφθησαν από τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας όπου εκρατούντο οι δυο διακινητές, ο ένας εκ των δύο βρέθηκε θετικός στον covid-19. Να θυμίσουμε  ότι τις ίδιες απαντήσει είχαν στο σύνολο τους και τα τεστ που ελήφθησαν από το Λιμεναρχείο καθώς και από το Νοσοκομείο, όλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες στην φύλαξη και περίθαλψη των μεταναστών που παραμένουν φυλασσόμενοι στην αίθουσα αφίξεων του Λιμένα Σητείας έως ότου συμπληρωθεί...
Stavroula26. September 2020
testtttt

Αρνητικές ήταν όλες οι απαντήσει στα τεστ που ελήφθησαν από τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας όπου εκρατούντο οι δυο διακινητές, ο ένας εκ των δύο βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Να θυμίσουμε  ότι τις ίδιες απαντήσει είχαν στο σύνολο τους και τα τεστ που ελήφθησαν από το Λιμεναρχείο καθώς και από το Νοσοκομείο, όλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες στην φύλαξη και περίθαλψη των μεταναστών που παραμένουν φυλασσόμενοι στην αίθουσα αφίξεων του Λιμένα Σητείας έως ότου συμπληρωθεί η απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις  15ημερη καραντίνα αφού είχαν εντοπιστεί ανάμεσα τους θετικοί στον covid-19.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456