Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟΥ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, 7η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2020 σε κοινό εορτασμό με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2020. Με σύνθημα «Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής» το Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου φιλοξένησε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη. Ο Δ/ντής του Σχολείου Εμμανουήλ Κοντογιαννάκης ευχαριστεί θερμά την κ. Μπελιμπασάκη για την αποδοχή της πρόσκλησης και δηλώνει ότι αποτελεί τιμή για το Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου η παρουσία της συντοπίτισσας πρωταθλήτριας για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια. Η δική...
Stavroula26. September 2020
μπελι1
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, 7η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2020 σε κοινό εορτασμό με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2020. Με σύνθημα «Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής» το Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου φιλοξένησε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη.
Ο Δ/ντής του Σχολείου Εμμανουήλ Κοντογιαννάκης ευχαριστεί θερμά την κ. Μπελιμπασάκη για την αποδοχή της πρόσκλησης και δηλώνει ότι αποτελεί τιμή για το Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου η παρουσία της συντοπίτισσας πρωταθλήτριας για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια.
Η δική μας Μαρία απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μαθητών του Σχολείου και αναφέρθηκε στα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με τελικό προοπτικό στόχο ένα σωστό τρόπο ζωής.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Δημήτριο Πορταράκη, που προσκάλεσε και οργάνωσε την εκδήλωση δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές του Σχολείου να γνωρίσουν από κοντά την Πρωταθλήτριά μας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456