Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΛεοντόψαρο: ΄Ενας εξαιρετικός θαλασσινός μεζές στα πιάτα σας

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) πραγματοποίησαν την Παρασκευή το βράδυ ενημερωτική συνάντηση – γευσιγνωσία για το Λεοντόψαρο στο εστιατόριο “Λαβύρινθος” του ξενοδοχείου Robinson Club Ierapetra (Κουτσουνάρι Ιεράπετρας). Ήταν η έναρξη μιας καμπάνιας δημοσιοποίησης για την αξιοποίηση του Λεοντόψαρου που θα ενισχύσει την παράκτια αλιεία και την τοπική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα θα έχει την «σφραγίδα» της οικολογικής εκμετάλλευσης εφόσον, καταναλώνοντας το Λεοντόψαρο συνεισφέρουμε όλοι στην οικολογική ισορροπία...
Stavroula26. September 2020

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) πραγματοποίησαν την Παρασκευή το βράδυ ενημερωτική συνάντηση – γευσιγνωσία για το Λεοντόψαρο στο εστιατόριο “Λαβύρινθος” του ξενοδοχείου Robinson Club Ierapetra (Κουτσουνάρι Ιεράπετρας).

Ήταν η έναρξη μιας καμπάνιας δημοσιοποίησης για την αξιοποίηση του Λεοντόψαρου που θα ενισχύσει την παράκτια αλιεία και την τοπική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα θα έχει την «σφραγίδα» της οικολογικής εκμετάλλευσης εφόσον, καταναλώνοντας το Λεοντόψαρο συνεισφέρουμε όλοι στην οικολογική ισορροπία των θαλασσών μας.

Τις ξεχωριστές δημιουργίες του σεφ Αντώνη Μεσσανάκη με κύριο συστατικό το Λεοντόψαρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περιφερειακοί σύμβουλοι, άνθρωποι του τουρισμού και της αλιείας αλλά και τα Κρητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκυμμένου να επικοινωνήσουν την εξαιρετική αυτή εμπειρία.

Εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 υπήρχε περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456