Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Μάκης Βορίδης καλωσορίζει την «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.»

Ο Υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης και τροφίμων κ Μάκης Βορίδης με ένα θερμό μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλωσορίζει το νέο εταιρικό σχήμα «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.». “Έχω την ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι στη Σητεία Κρήτης, προσκεκλημένος στην παρουσίαση της νέας εταιρείας «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» Το νέο αυτό εταιρικό σχήμα συνιστά αποτέλεσμα μίας επιτυχημένης σύμπραξης μεταξύ συνεταιριστικών δυνάμεων και δυνάμεων της ιδιωτικής οικονομίας. Αξίζει να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο σύμπλοκο...
Stavroula1. October 2020
βοριδις φοτο
Ο Υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης και τροφίμων κ Μάκης Βορίδης με ένα θερμό μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλωσορίζει το νέο εταιρικό σχήμα «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.».
“Έχω την ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι στη Σητεία Κρήτης, προσκεκλημένος στην παρουσίαση της νέας εταιρείας «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.»
Το νέο αυτό εταιρικό σχήμα συνιστά αποτέλεσμα μίας επιτυχημένης σύμπραξης μεταξύ συνεταιριστικών δυνάμεων και δυνάμεων της ιδιωτικής οικονομίας. Αξίζει να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο σύμπλοκο δυνάμεων αντιπροσωπεύεται από ολόκληρο το φάσμα του αγροτοδιατροφικού τομέα με κύριο στόχο την παραγωγική αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών της ΕΑΣ Σητείας για την ανάδειξη του, εξαιρετικής ποιότητας, Σητειακού ελαιολάδου μέσα από διαδικασίες τυποποίησης, πιστοποίησης και εμπορίας στις αγορές της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ενθαρρύνει κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια που έχει ως τελικό κερδισμένο τον Έλληνα παραγωγό”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456