Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΠαρουσίαση της εταιρείας «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ – La Sitia AE»

Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται να ξεκινάει την πορεία του το νέο εταιρικό σχήμα  «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» το οποίο φιλοδοξεί να τοποθετήσει στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά  στην θέση που του αξίζει, το τοπικό μας προϊόν, το ελαιόλαδο. Στο πλευρό της σημαντικής αυτής προσπάθειας τάσσονται πολιτεία, συνεταιριστές και σύσσωμη η τοπική κοινωνία. Η επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρείας «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ  στο...
Stavroula2. October 2020

Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται να ξεκινάει την πορεία του το νέο εταιρικό σχήμα  «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» το οποίο φιλοδοξεί να τοποθετήσει στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά  στην θέση που του αξίζει, το τοπικό μας προϊόν, το ελαιόλαδο.

Στο πλευρό της σημαντικής αυτής προσπάθειας τάσσονται πολιτεία, συνεταιριστές και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρείας «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ  στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας παρουσία των εκπροσώπων των εταιρειών που συμμετέχουν, του πανοσιολογιότατου Φιλόθεου εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλο, των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης   κ. Στρατάκου, του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη του Δημάρχου Σητείας κ. Ζερβάκη, εκπροσώπων της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Προέδρων των Συνεταιρισμών και άλλων φορέων.

Ανοίγοντας την βραδιά ο πρόεδρος  της ΕΑΣ Σητείας κ Μανώλης Μαυροματάκης έκανε μια αναδρομή στην πολυετή προσπάθεια που καταβλήθηκε και στην  κατάληξη  των γεγονότων  τα οποία μας έφεραν ως εδώ. Στις “συμπληγάδες”, μέσα από τις οποίες πέρασε η ΕΑΣ Σητείας καταφέρνοντας να επιβιώσει,  με απώλειες σίγουρα, όμως όχι με ολική καταστροφή και ότι συνέπειες θα είχε αυτό για τον τόπο και το εξαιρετικό του προϊόν.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ Μάκης Βορίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της νέας εταιρείας και προσέφερε απλόχερα τη στήριξη του στο εγχείρημα το οποίο όπως είπε είναι ένα καλό παραδειγμα συνεργασίας.

Ο Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στον τόπο και στο προϊόν με αυτή την συνεργασία.

Ο πανοσιολογιότατος Φιλόθεος τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης από όλους αυτής της προσπάθειας για να μπορεί να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα.

“Εγγύηση για την καλή πορεία της νέας εταιρείας,  το δήγμα γραφής  των εταιριών που εμπλέκονται” σημείωσε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456