Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜανώλης Μαυροματάκης: Συγκινητική η ανταπόκριση των συνεταιριστών στο κάλεσμα της νέας εταιρείας

Με αισιόδοξα μηνύματα για τους συνεταιριστές  ολοκληρώθηκε  το διήμερο γνωριμίας με την εταιρεία «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.» Η συνάντηση της δεύτερης ημέρας με τους εκπροσώπους των ελαιοπαραγωγικών συνεταιρισμών, προκειμένου να συζητηθούν ο τρόπος λειτουργίας και η συνεργασία τους  με το νέο εταιρικό σχήμα έφερε πολλές χρήσιμες πληροφορίες  και θέματα  προς  συζήτηση. Αισιόδοξος για την πορεία της νέας εταιρείας αλλά και για τα όσα έχει να προφέρει στον τόπο, στον αγροτικό κόσμο αλλά κυρίως...
Stavroula3. October 2020

Με αισιόδοξα μηνύματα για τους συνεταιριστές  ολοκληρώθηκε  το διήμερο γνωριμίας με την εταιρεία «Έλαια Σητείας – La Sitia A.E.»

Η συνάντηση της δεύτερης ημέρας με τους εκπροσώπους των ελαιοπαραγωγικών συνεταιρισμών, προκειμένου να συζητηθούν ο τρόπος λειτουργίας και η συνεργασία τους  με το νέο εταιρικό σχήμα έφερε πολλές χρήσιμες πληροφορίες  και θέματα  προς  συζήτηση.

Αισιόδοξος για την πορεία της νέας εταιρείας αλλά και για τα όσα έχει να προφέρει στον τόπο, στον αγροτικό κόσμο αλλά κυρίως στο ίδιο το προϊόν,  δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μανώλης Μαυροματάκης πρόεδρος ΕΑΣ Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456