Sitiaka is loading for You ...

 

ΑρθρογραφίαΣυλλογισμός, παραλογισμός και στο βάθος ανικανότητα

Για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες της απλουστευμένης παραλογικής και ψευδώς διατυπωμένης ρητορικής του κ. Περάκη . Ο έμμισθος  ετσιθελικά επιβαλλόμενος  πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ εμφάνισε πάλι, το πρόσωπο του ‘’για το κοινό καλό διωκόμενου αγωνιστή’’  (πουλάει δημοσκοπικά) . Προσπαθεί απεγνωσμένα  να διασπείρει το αφήγημα της ‘’καμένης γής’’ για κρύψει δυστυχώς  την γύμνια των ενεργειών του, ενώ παράλληλα  συνεχώς κινδυνολογεί. Έχει αναγάγει την πανδημία και τις συνθήκες καραντίνας σε ‘’κολυμπήθρα του Σιλωάμ’’  για να ξεπλύνει την...
Stavroula7. October 2020
paralogismos

Για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες της απλουστευμένης παραλογικής και ψευδώς διατυπωμένης ρητορικής του κ. Περάκη .

Ο έμμισθος  ετσιθελικά επιβαλλόμενος  πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ εμφάνισε πάλι, το πρόσωπο του ‘’για το κοινό καλό διωκόμενου αγωνιστή’’  (πουλάει δημοσκοπικά) .

Προσπαθεί απεγνωσμένα  να διασπείρει το αφήγημα της ‘’καμένης γής’’ για κρύψει δυστυχώς  την γύμνια των ενεργειών του, ενώ παράλληλα  συνεχώς κινδυνολογεί.

Έχει αναγάγει την πανδημία και τις συνθήκες καραντίνας σε ‘’κολυμπήθρα του Σιλωάμ’’  για να ξεπλύνει την απραξία του.

Μιλάει για άστοχες ενέργειες στο πρόγραμμα leader, μα η υποβληθείσα πρόταση  από εμάς απέσπασε χρηματοδότηση 47.000 ευρώ γεγονός που το επιβεβαιώνει το εγκριτικό έγγραφο της αναπτυξιακής και ο εξωτερικός σύμβουλος-συνεργάτης που συνέταξε την πρόταση (ΕΤΑΜ Α.Ε.), ενώ ο δήμος έχει ήδη υπογράψει άλλες δυο συμβάσεις του leader ύψους 180,000 ευρώ.

Αναφέρεται στην δομή του ΚΔΑΠ-Αμεα στο ΚΕΓΕ, όταν το 2016 παραδόθηκε στον δήμο Σητείας και  επί των ημερών μας δημοπρατήθηκε με 135.000 ευρώ η κατασκευή του σε ΚΔΑΠ, ενώ το 2012 προμηθευτήκαμε υλικά για την ειδική αγωγή αξίας 49.000 ευρώ.

Λοιδορεί την χοροθέτηση του Πλανηταρίου-Αστροσχολείου από το πρόγραμμα interegg με τίτλο GEOSTARS  προϋπολογισμού 781.000 ευρώ, όταν αυτός λυσσαλέα πολέμησε το έργο και  κατήγγειλε  τον Ηγούμενο της Μονής Τοπλού  και την Εκκλησία  για καταπατητή, κατηγορίες που ευτυχώς κατέπεσαν.

Δυστυχώς για αυτόν η αλήθεια είναι αμείλικτη.

Παραλάβαμε δύο παιδικούς σταθμούς και παραδώσαμε τρείς και αποσπάσαμε 100.000 ευρώ χρηματοδότηση για την δημιουργία ενός ακόμη στο Γούδουρα, ενώ ο προκάτοχος στο θώκο του δημάρχου κ. Κουρουπάκης έκλεισε έναν.

Εγκαλεί αυτούς  που  ενέταξαν  την Σητεία στην μεγάλη οικογένεια των Παγκοσμίων  Γεωπάρκων  UNESCO, ενώ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου σύμφωνα με τα πρακτικά και τις καταγγελίες της επιτροπής διαχείρισης, οποία διαστροφή και υποκρισία.

Αναφέρεται στην προσπάθεια που κατέβαλε  για τα  Κορνάρεια 2020 που δεν έγιναν,  πιστεύοντας πως απευθύνεται σε χρυσόψαρα, όταν το πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής μας εκτοξεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια( Έτος Κορνάρου, Ερωτόκριτος , Μεσογειακό φεστιβάλ, Κορνάρεια, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, Καρναβάλι, Μουσική της Φωτιάς, Παιδικό Φεστιβάλ κ.α.), με την συνεργασία δήμου , ΔΟΚΑΣ, ΟΑΣ και της τότε προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας  Σητείας .

Στο ενεργητικό του έχει την προσπάθεια διάλυσης της Φιλαρμονικής, το κλείσιμο του Δημοτικού Ωδείου, τις φωτογραφικές προκηρύξεις για Καλλιτεχνικό διευθυντή , την προσπάθεια οικονομικής αφαίμαξης των Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την κατά συνείδηση διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ ‘’ξέχασε’’ τον Ιωαννίδιο Δρόμο και δικαιολόγησε εκ των υστέρων την μη διεξαγωγή του λόγω Κορονοιού, οποία υποκρισία.

Το ψέμα ευτυχώς έχει κοντά ποδάρια, ο παραλογισμός δυστυχώς δεν έχει όρια .

Μας λέει πως η παραίτηση του είναι στην διάθεση του δημάρχου, εμείς λέμε ‘’πόσες φορές πρέπει να στην ζητήσει ακόμα;’’

Ο κ. Περάκης στην προσπάθεια του να αποδράσει από το πεδίο της  ανικανότητας  επιλέγει την ασφαλή στοά της ψευδολογίας ως έχει συνηθίσει.

Εν κατακλείδι, οι εντολείς του  προφανώς  τον ανέχονται.

 

Λεωνίδας Τερζής

Δημοτικός Σύμβουλος Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456