Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠροβληματισμός για την έντονη σεισμική δραστηριότητα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η τελευταια σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή με φυσικό επακόλουθο να μονοπωλήσει και το ενδιαφέρον της σημερνής τηλεδιάσκεψη στο δήμο Σητείας. Η τελευταια σεισμική δραστηριότητα μας θύμισε, με εντυπωσιακό τρόπο, ότι ζούμε σε περιοχή με τακτικές επισκέψεις  του εγκέλαδου, πλέον και σε υψηλές τιμές κοντά στα 5 ρίχτερ, κάτι που δεν συνάδει με τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρισκόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Χρήσιμο θα ηταν να επικαιροποιήσουμε την στρατηγική μας απέναντι...
Stavroula12. October 2020

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η τελευταια σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή με φυσικό επακόλουθο να μονοπωλήσει και το ενδιαφέρον της σημερνής τηλεδιάσκεψη στο δήμο Σητείας.

Η τελευταια σεισμική δραστηριότητα μας θύμισε, με εντυπωσιακό τρόπο, ότι ζούμε σε περιοχή με τακτικές επισκέψεις  του εγκέλαδου, πλέον και σε υψηλές τιμές κοντά στα 5 ρίχτερ, κάτι που δεν συνάδει με τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρισκόμαστε σε όλα τα επίπεδα.

Χρήσιμο θα ηταν να επικαιροποιήσουμε την στρατηγική μας απέναντι στο φαινόμενο σαν Δήμος για να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Μια καλή ευκαιρία ενημέρωσης είναι η εσπερίδα που διοργανώνει το Γεωπάρκο Σητείας  με αφορμή την Διεθνή ημέρα για τη μείωση των κινδύνων καταστροφών, στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456