Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΖευγάρι τουριστών από το Παλαίκαστρο στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο

Στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο μεταφέρθηκε  την Κυριακή το απόγευμα, με όλες τις προβλεπόμενες  διαδικασίες ζευγάρι τουριστών, ο ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός στον covid-19, που μόλις είχαν αφιχθεί από το αεροδρομιο Ηρακλείου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Παλαίκαστρο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε  στην σημερινή τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας, ο κ Ηλίας Ξυπόλητος Υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας, όλα έγιναν όπως προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες προκυμμένου...
Stavroula12. October 2020

Στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο μεταφέρθηκε  την Κυριακή το απόγευμα, με όλες τις προβλεπόμενες  διαδικασίες ζευγάρι τουριστών, ο ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός στον covid-19, που μόλις είχαν αφιχθεί από το αεροδρομιο Ηρακλείου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Παλαίκαστρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε  στην σημερινή τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας, ο κ Ηλίας Ξυπόλητος Υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας, όλα έγιναν όπως προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες προκυμμένου να μην υπάρξει διασπορά.

Ο κ Ξυπόλητος θεωρεί ότι θα είναι  ένα  συχνό φαινόμενο έως οτου λήξει η τουριστική σεζόν και κλείσουν τα ξενοδοχεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456