Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤρείς νέοι μόνιμοι ιατροί στο Νοσοκομείο Σητείας

  Ολοκληρώθηκαν, οι προσλήψεις τριών μόνιμων ιατρών ειδικοτήτων Ουρολογίας, Καρδιολογίας και Γυναικολογίας / Μαιευτικής.   Με την πρόσληψη μόνιμων ιατρών σε νευραλγικές ειδικότητες  δύνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό που ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια.   Γνωρίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό, υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Μονάδας μας.   Ευχόμαστε στους νεοδιορισθέντες ιατρούς του Νοσοκομείου μας, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ...
Stavroula23. October 2020
nosokomio foto

 

Ολοκληρώθηκαν, οι προσλήψεις τριών μόνιμων ιατρών ειδικοτήτων Ουρολογίας, Καρδιολογίας και Γυναικολογίας / Μαιευτικής.

 

Με την πρόσληψη μόνιμων ιατρών σε νευραλγικές ειδικότητες  δύνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό που ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια.

 

Γνωρίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό, υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Μονάδας μας.

 

Ευχόμαστε στους νεοδιορισθέντες ιατρούς του Νοσοκομείου μας, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ και τους καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας.

 

 

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

 

ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456