Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔιαγραφή για Παπαδάκη – Αιλαμάκη

Σήμερα με ανακοίνωση προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Ν. Μεραμβελιωτάκη , η Δημοτική Ομάδα της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙO» ανακοίνωσε την διαγραφή των δημοτικών σύμβουλων της παράταξης  κ.κ. Γιώργου ΑΪλαμάκη και Ιωάννη Παπαδάκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:     Προς Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Κον Μεραμβελιωτάκη Κε Πρόεδρε Η Δημοτική Ομάδα  της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» μετά και από την συλλογική απόφαση της παράταξη μας να σταματήσει κάθε μορφής συνεργασία με τον κ.Ζερβάκη,...
Stavroula23. October 2020
Μαζί-στο-αύριο-σήμα-Καραμανωλάκης-Σητεία-768x284

Σήμερα με ανακοίνωση προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Ν. Μεραμβελιωτάκη , η Δημοτική Ομάδα της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙO» ανακοίνωσε την διαγραφή των δημοτικών σύμβουλων της παράταξης  κ.κ. Γιώργου ΑΪλαμάκη και Ιωάννη Παπαδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

 

Προς

Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Κον Μεραμβελιωτάκη

Κε Πρόεδρε

Η Δημοτική Ομάδα  της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» μετά και από την συλλογική απόφαση της παράταξη μας να σταματήσει κάθε μορφής συνεργασία με τον κ.Ζερβάκη, αποφασίζει κατά πλειοψηφία και ανακοινώνει στο σώμα, ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας Γιώργος ΑΪλαμάκης και Ιωάννης Παπαδάκης δεν ανήκουν πλέον στη δημοτική μας ομάδα επειδή αρνήθηκαν να παραιτηθούν από τη θέση του αντιδημάρχου και να ευθυγραμμιστούν με την απόφαση της παράταξής.

Η Δημοτική Ομάδα της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙO»

Σητεία 20/10/2020

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456