Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤην Παρασκευή το βράδυ έγινε η απολύμανση στο Δήμο Σητείας

Με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης έγινε την Παρασκευή το βράδυ η απολύμανση στα γραφεία των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, της τεχνικής υπηρεσίας, στα γραφεία των αντιδημάρχων και του Δημάρχου στο Δήμο Σητείας. Η μέθοδος αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη  από τον ΕΟΦ για την καταπολέμηση της πανδημίας του covid-19. Η εφαρμογή της Απολύμανσης γίνεται με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης, προστασίας και εξυγίανσης χώρων με εκνεφωτήρα (fogger), που ατμοποιεί και διαχέει το απολυμαντικό σε κάθε σχισμή...
Stavroula14. November 2020

Με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης έγινε την Παρασκευή το βράδυ η απολύμανση στα γραφεία των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, της τεχνικής υπηρεσίας, στα γραφεία των αντιδημάρχων και του Δημάρχου στο Δήμο Σητείας.

Η μέθοδος αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη  από τον ΕΟΦ για την καταπολέμηση της πανδημίας του covid-19.

Η εφαρμογή της Απολύμανσης γίνεται με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης, προστασίας και εξυγίανσης χώρων με εκνεφωτήρα (fogger), που ατμοποιεί και διαχέει το απολυμαντικό σε κάθε σχισμή ή κρυφό σημείο στο χώρο, ενεργώντας έτσι αποτελεσματικά και προσφέροντας εγγυημένη προστασία.

Η ειδική συσκευή (fogger) δημιουργεί λεπτότερο διαμερισμό του ψεκαστικού διαλύματος (απολυμαντικό) ώστε μέσα στο χώρο να αναπτύσσεται μία ψυχρή ομίχλη η οποία καλύπτει όλες τις επιφάνειες.

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία υπαλλήλων και πολιτών,  προκειμένου να αποφευχθεί η  μετάδοσης του ιού covid-19 μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Δήμο, τα γραφεία παρέμειναν κλειστά την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456