Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΒΟΑΚ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΤΕΙΑ… “Δεν γίνεται”

ΒΟΑΚ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Σήμερα το πρωί 13/11/2020 στο Ράδιο Κρήτη στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης,χωρίς περιστροφές, είπε ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει από Καστέλι μέχρι Άγιο Νικόλαο. Σε ερώτηση του κ.Αργυράκη γιατί αφού η Περιφέρεια βάζει ένα ποσό για τη μελέτη βγάζετε έξω τη Σητεία; η απάντηση ήταν κάθετη. Δεν γίνεται. Αγαπητοί συνδημότες ο τόπος μας συνεχώς υποβαθμίζεται. Μη μου πείτε ότι η κυβέρνηση δεν φροντίζει για τη...
Stavroula14. November 2020
βοακ 2

ΒΟΑΚ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Σήμερα το πρωί 13/11/2020 στο Ράδιο Κρήτη στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης,χωρίς περιστροφές, είπε ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει από Καστέλι μέχρι Άγιο Νικόλαο.

Σε ερώτηση του κ.Αργυράκη γιατί αφού η Περιφέρεια βάζει ένα ποσό για τη μελέτη βγάζετε έξω τη Σητεία; η απάντηση ήταν κάθετη. Δεν γίνεται.

Αγαπητοί συνδημότες ο τόπος μας συνεχώς υποβαθμίζεται.

Μη μου πείτε ότι η κυβέρνηση δεν φροντίζει για τη Σητεία. Φροντίζει. Δεν την περιλαμβάνει στον καινούριο δρόμο (άν γίνει) αλλα τη γεμίζει με Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Ανεμογεννήτριες κ.λ.π.).

Είναι καιρός να ξεσηκωθούμε. Με παρακάλια ,συσκέψεις και ψευτουποσχέσεις δεν γίνεται τίποτε. Ο δρόμος από Άγιο μέχρι Σητεία είναι κάτι που δικαιούμαστε. Πρέπει με γενικό ξεσηκωμό να το απαιτήσομε .

Το Καστέλι δεν τολμούν να το βγάλουν έξω τη Σητεία τολμούν.

Γιατί άραγε;

 

Μανώλης Πατελάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456