Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΕΔΕ

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η επιτροπή της ΚΕΔΕ με θέμα το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο”Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στο Νησιωτικό χώρο και λοιπές διατάξεις”. Στη δίωρη τηλεδιάσκεψη υπό τη προεδρία του δημάρχου Κιθήρων εκφράσαμε τις απόψεις μας κυρίως για τα άρθρα που αφορούν σε θέματα διαχείρισης παραχωρήσεων αιγιαλού για έργα από τη Τ.Α και ιδιωτικούς φορείς. Κυρίαρχη άποψη είναι ότι δεν προβλέπεται ουσιαστική συμμετοχή στις αποφάσεις για ενέργειες...
Stavroula18. November 2020
koyroypakis kete tile foto
Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η επιτροπή της ΚΕΔΕ με θέμα το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο”Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στο Νησιωτικό χώρο και λοιπές διατάξεις”.
Στη δίωρη τηλεδιάσκεψη υπό τη προεδρία του δημάρχου Κιθήρων εκφράσαμε τις απόψεις μας κυρίως για τα άρθρα που αφορούν σε θέματα διαχείρισης παραχωρήσεων αιγιαλού για έργα από τη Τ.Α και ιδιωτικούς φορείς.
Κυρίαρχη άποψη είναι ότι δεν προβλέπεται ουσιαστική συμμετοχή στις αποφάσεις για ενέργειες και έργα στις παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων ενώ προβληματίζει η απουσία αναφοράς στα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία κάτι που ανησυχεί τους Νησιωτικούς και παραθαλάσσιους Δήμους γι αυτό και θα γίνει ιδιαίτερη θεματική συνεδρίαση.
Απο όλα τα μέλη της επιτροπής επισημάνθηκε ότι το πρόγραμμα ΝΕΑΡΧΟΣ του υπουργείου που θα χρηματοδοτήση έργα κυρίωςστους λιμένες είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη Τ.Α.και εγιναν προτάσεις για βελτίωση του.
Νίκος Κουρουπάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456