Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔεν υπάρχει θετικό δείγμα από την δεύτερη ημέρα λήψης των τεστ από τους υπαλλήλους του Δήμου

Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα από τα τεστ που ελήφθησαν από τους υπαλλήλους του Δήμου κατα την δεύτερη ημέρα παραμονής του ΕΟΔΥ. Τα χειρότερα φαίνεται να έχουν αποφευχθεί αφού προς το παρόν και μετά την διερεύνηση των δειγμάτων της δεύτερης ημέρας δεν υπήρξε θετική επιβεβαίωση. Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης τεστ στο σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων του Δήμου και όσων είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον αντιδήμαρχο. Η Δημοτική  Αρχή  μετά τo...
Stavroula19. November 2020
digmata

Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα από τα τεστ που ελήφθησαν από τους υπαλλήλους του Δήμου κατα την δεύτερη ημέρα παραμονής του ΕΟΔΥ.

Τα χειρότερα φαίνεται να έχουν αποφευχθεί αφού προς το παρόν και μετά την διερεύνηση των δειγμάτων της δεύτερης ημέρας δεν υπήρξε θετική επιβεβαίωση.

Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης τεστ στο σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων του Δήμου και όσων είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον αντιδήμαρχο.

Η Δημοτική  Αρχή  μετά τo κρούσμα κορωνοιού εντός του Δήμου ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να γίνει λήψη μοριακών τεστ ανίχνευσης του covid-19 σε όλους όσους έχουν άμεση σχέση με τον Δήμο και τις υπηρεσίες του.

Εν αναμονή και των τελευταίων τεστ για να μπορούμε να έχουμε μια συνολική εικόνα όπου με ασφάλεια θα αποδεικνύετε  πως δεν υπήρξε διασπορά από το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456