Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Πράσινο φως” από τον ΕΣΔΑΚ για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Σητείας

Στην τελική ευθεία υλοποίησης φαίνεται να μπαίνει ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας που αφορά την  σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων. Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΔΑΚ η οποία έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης δόθηκε η έγκριση για την μελέτη και για τους όρους δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμό 19,37 εκατ. €. Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 και θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 15.000 τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων και 300 τόνους αφυδατωμένης ιλύος ανά...
Stavroula19. November 2020

Στην τελική ευθεία υλοποίησης φαίνεται να μπαίνει ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας που αφορά την  σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΔΑΚ η οποία έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης δόθηκε η έγκριση για την μελέτη και για τους όρους δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμό 19,37 εκατ€.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 και θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 15.000 τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων και 300 τόνους αφυδατωμένης ιλύος ανά έτος. 

Είναι ένα έργο που θα εξυπηρετήσει  τους Δήμους Σητείας και Ιεράπετρας σύμφωνα και με το εγκεκριμένο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων της Κρήτης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456