Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Χάρισε ένα παιχνίδι, Χάρισε ένα χαμόγελο” και εσύ

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σητείας ενόψει των Χριστουγέννων προσκαλεί τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση “Χάρισε ένα παιχνίδι, Χάρισε ένα χαμόγελο” όπου καλούνται να προφέρουν παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.     Κάνε τώρα και εσύ ότι ήδη έχουν κάνει πολλοί συμπολίτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες.   Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σητείας ευχαριστεί θερμά: 1)τους ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου «Σχολική Λίστα» στο Παλαίκαστροκ.κ. Σφακιανού Αιμιλία και Πουλακάκη Στέλιο, για την προσφορά τους...
Stavroula27. November 2020

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σητείας ενόψει των Χριστουγέννων προσκαλεί τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση “Χάρισε ένα παιχνίδι, Χάρισε ένα χαμόγελο” όπου καλούνται να προφέρουν παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

 

 

Κάνε τώρα και εσύ ότι ήδη έχουν κάνει πολλοί συμπολίτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σητείας ευχαριστεί θερμά:

1)τους ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου «Σχολική Λίστα» στο Παλαίκαστροκ.κ. Σφακιανού Αιμιλία και Πουλακάκη Στέλιο, για την προσφορά τους σε παιχνίδια.

2) τον κ. Αλέξανδρο Περράκη «Προμηθευτική Παλαικάστρου »για την προσφορά του σε τσάντες.

 

Αυτές οι ενέργειες πρέπει να επιβραβεύονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς στηρίζουμε και προσφέρουμε αγάπη, φροντίδα, αλληλεγγύη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας, εν’ όψει των Χριστουγέννων.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Γιώργος Αϊλαμάκης

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456