Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  Κ. Δήμαρχε. Δεν  εκπλήσσομαι από την απάντησή σας .Ήταν αναμενόμενο ότι ακολουθώντας τον προσφιλή σας τρόπο ,θα απαντούσατε με γενικολογίες, χωρίς ουσία και αποφεύγοντας να μπείτε στην ουσία του θέματος. Σας ερωτώ λοιπόν <<ευθέως>> και περιμένω την απάντησή σας. 1.Γράφετε στο κείμενο σας <<Ο Πατεράκης θέλει να μεταθέσει ευθύνες>> Ονομάστε σας παρακαλώ ποιοι είχαν την ευθύνη διαχείρισης των Δημοτικών υποθέσεων τότε? Εγώ ? Άλλος ήταν Δήμαρχος και εσείς αντιπολίτευση, άρα όλη η ευθύνη ανήκει...
Stavroula27. November 2020
sitia mprosta

 

Κ. Δήμαρχε.

Δεν  εκπλήσσομαι από την απάντησή σας .Ήταν αναμενόμενο ότι ακολουθώντας τον προσφιλή σας τρόπο ,θα απαντούσατε με γενικολογίες, χωρίς ουσία και αποφεύγοντας να μπείτε στην ουσία του θέματος.

Σας ερωτώ λοιπόν <<ευθέως>> και περιμένω την απάντησή σας.

1.Γράφετε στο κείμενο σας <<Ο Πατεράκης θέλει να μεταθέσει ευθύνες>>

Ονομάστε σας παρακαλώ ποιοι είχαν την ευθύνη διαχείρισης των Δημοτικών υποθέσεων τότε? Εγώ ? Άλλος ήταν Δήμαρχος και εσείς αντιπολίτευση, άρα όλη η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου σ’ εσάς.

2.Λέτε ότι θέλω να <<σπιλώσω πρόσωπα>> και προφανώς εννοείτε ότι θέλω να σπιλώσω το πρόσωπο σας. Σας ερωτώ. Ποιά ήταν η συμμετοχή σας σε όλες τις διαδικασίες που έγιναν τότε?.Καμιά συμμετοχή αδιαφορία….

Μάλλον παρασυρθήκατε από τους στίχους του τραγουδιού του Χατζή.

<<Στο δε βαριέσαι τελικά παραδινόμαστε και πάμε σπίτι μας και ήσυχοι κοιμόμαστε>> γιατί αυτό κάνατε.

3.Γράφετε στο κείμενό σας ότι παραιτηθήκατε και δε προχωρήσατε σε <<παραπέρα κινήσεις εντυπωσιασμού και σε αντιπαραθέσεις >>

Αγαπητέ Δήμαρχε δηλαδή λέτε ότι.

<< Οι αγώνες που έγιναν τότε για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα, ήταν κινήσεις εντυπωσιασμού>> Τόσο απαξιώνετε  την κοινωνία της Σητείας και τους αγώνες της κ. Δήμαρχε ?

Μα όταν διεκδικείς το δίκιο σου πρέπει και να αντιπαρατεθείς …αλλά εσείς φαίνεται ότι είστε της λογικής .<<Σφάξε με Αγά ν’αγιάσω >>

4.Χαρακτηρίζετε την απόφαση της παραίτησής σας <<ύψιστη πολιτική πράξη >> Εγώ την χαρακτηρίζω<< πράξη πολιτικής δειλίας >> και αυτόν που την κάνει<< ΡΙΨΑΣΠΙ >>

       ΡΙΨΑΣΠΙΣ. Αυτός που στη μάχη πετά τα όπλα του και τρέπεται σε φυγή από δειλία η γενικότερα αυτός που από δειλία εγκαταλείπει τον αγώνα.(Λεξικό της κοινής Νεοελληνικής ) .

Αυτό κάνατε Δήμαρχε με την παραίτησή σας

Κάποιοι άλλοι όμως αγωνιστήκανε για να είστε σήμερα  Δήμαρχος, στον διευρυμένο ( με τις 4 Τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού ) Δήμο Σητείας.

Κλείνοντας θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι έχει περάσει μια 10ετία από εκείνα τα γεγονότα. Όμως γράφτηκε μια ιστορία στην οποία κάποιοι αγωνίστηκαν με προσωπικό ,επαγγελματικό και οικονομικό κόστος για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα και κάποιοι άλλοι προτίμησαν τη φυγή για να μην <<αντιπαρατεθούν >>.Εσείς ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία.

Υ.Γ .Θα ήταν πολιτικά και ηθικά έντιμο κ .Δήμαρχε αφού από τον Σεπτέμβριο γνωρίζατε την απόφαση του ΣΤΕ να ενημερώνατε τουλάχιστον εμάς (αφού δεν επιθυμούσατε τη δημοσιοποίησή της) που είχαμε χειριστεί επί της θητείας μας, την υπόθεση και είχαμε καταφέρει την έκδοση του ΠΔ της ένωσης των 4 Τοπικών κοινοτήτων με το Δήμο Σητείας.

Αυτή είναι η συνεργασία την οποία επιθυμείτε?

Θοδωρής Πατεράκης

Δημοτικός Σύμβουλος.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456