Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣτολίζεται δειλά δειλά η Σητεία

Στην τελική ευθεία για τις γιορτές και όμως το σκηνικό σε τίποτα δεν θυμίζει κάτι τέτοιο. Όπως ολόκληρη η χώρα έτσι και η Σητεία παραμένει “κλειστή” σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε ασφαλείς. Δειλά δειλά ξεκινά να στολίζεται η πόλη είτε από τους επαγγελματίες είτε από τον Δήμο προκειμένου να μην μείνει η πόλη “νεκρή” και να διατηρηθεί η ψυχολογία μας σε κάποιο επίπεδο. “Αυτή τη στιγμή προέχει η δημόσια υγεία παραβλέποντας όλες τις άλλες  δραστηριότατες...
Stavroula1. December 2020

Στην τελική ευθεία για τις γιορτές και όμως το σκηνικό σε τίποτα δεν θυμίζει κάτι τέτοιο. Όπως ολόκληρη η χώρα έτσι και η Σητεία παραμένει “κλειστή” σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε ασφαλείς.

Δειλά δειλά ξεκινά να στολίζεται η πόλη είτε από τους επαγγελματίες είτε από τον Δήμο προκειμένου να μην μείνει η πόλη “νεκρή” και να διατηρηθεί η ψυχολογία μας σε κάποιο επίπεδο.

“Αυτή τη στιγμή προέχει η δημόσια υγεία παραβλέποντας όλες τις άλλες  δραστηριότατες και ανάγκες μας. Ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με αφορμή την εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456