Sitiaka is loading for You ...

 

OΜε το 50% του ανθρώπινου δυναμικού της προσπαθεί να λειτουργήσει η ΔΕΥΑΣ

Με το 50% του ανθρώπινου δυναμικού της προσπαθεί να λειτουργήσει η ΔΕΥΑΣ, την περίοδο των ειδικών μέτρων που ισχύουν για τους υπαλλήλους λόγο της πανδημίας, χωρίς να κάνει εκπτώσεις τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Την κατανόηση των δημοτών ζητά ο διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης, μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ,  προκειμένου να βγούμε ομαλά και ανώδυνα από την δύσκολη αυτή συγκυρία. Ο κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ υπογραμμίζει ότι παρά την αποδυνάμωση του υπαλληλικού...
Stavroula1. December 2020

Με το 50% του ανθρώπινου δυναμικού της προσπαθεί να λειτουργήσει η ΔΕΥΑΣ, την περίοδο των ειδικών μέτρων που ισχύουν για τους υπαλλήλους λόγο της πανδημίας, χωρίς να κάνει εκπτώσεις τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Την κατανόηση των δημοτών ζητά ο διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης, μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ,  προκειμένου να βγούμε ομαλά και ανώδυνα από την δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ο κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ υπογραμμίζει ότι παρά την αποδυνάμωση του υπαλληλικού προσωπικού  είμαστε σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα δημότη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456