Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σητείας : Να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις για την δημιουργία e-shop

Καταστροφικό το σενάριο ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων στις 21 Δεκεμβρίου   Σαν να θέλουν να ξορκίσουν το κακό οι επαγγελματιες της Σητείας στολίζουν τα καταστήματα τους και προβάλουν τα εμπορεύματα τους όπως έκαναν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες. Ελπίζουν να τους δοθεί η δυνατότητα να ανοίξουν πριν τις 20 Δεκεμβρίου, όπου είναι η τελευταια τους ευκαιρία, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι τραγικά όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Μάρω Νικητάκη – Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου...
Stavroula1. December 2020

Καταστροφικό το σενάριο ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων στις 21 Δεκεμβρίου

 

Σαν να θέλουν να ξορκίσουν το κακό οι επαγγελματιες της Σητείας στολίζουν τα καταστήματα τους και προβάλουν τα εμπορεύματα τους όπως έκαναν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Ελπίζουν να τους δοθεί η δυνατότητα να ανοίξουν πριν τις 20 Δεκεμβρίου, όπου είναι η τελευταια τους ευκαιρία, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι τραγικά όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Μάρω Νικητάκη – Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας.

Να δοθούν από την πολιτεία ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων στους επαγγελματιες που πλήττονται από τα αλλεπάλληλα  lockdown, θα είναι πλέον βασικό αίτημα διεκδίκηση των εμπορικών ομοσπονδιών της χώρας  δηλώνει η κα Νικητάκη  με αφορμή  τις πρώτες προσπάθειες και των τοπικών επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η «στροφή» των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο του εμπορίου και κυρίως φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη «συμμόρφωσης» του κλάδου στα δεδομένα της εποχής. Η αναγκαιότητα λειτουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων γίνεται πλέον αντιληπτή από τους επαγκελματιες των οποίων αποτελεί προτεραιότητα πλέον το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι πωλήσεις εξ αποστάσεων, κάτι που αναμένεται να δώσει  ώθηση στην αγορά.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456