Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕυχαριστήριο του Δημοτικού σχολείου Πισκοκεφάλου

  Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Πισκοκεφάλου ευχαριστούν από καρδιάς  την εταιρία επεξεργασίας ελαιοπυρήνων και παραγωγής ζωοτροφών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣ. ΠΛΑΚΑΚΗΣ ΒΕΤΑΕ Α.Ε. και ιδιαίτερα την κυρία Νατάσα Πλακάκη για τη δωρεά δύο tablets στο σχολειό μας, για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία  Γ  ΠΛΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. δείχνει την ευαισθησία της  στο χώρο της εκπαίδευσης. Πριν λίγα χρόνια χρηματοδότησε την αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων του σχολείου μας με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με...
Stavroula4. December 2020
ευχαριστω

 

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Πισκοκεφάλου ευχαριστούν από καρδιάς  την εταιρία επεξεργασίας ελαιοπυρήνων και παραγωγής ζωοτροφών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣ. ΠΛΑΚΑΚΗΣ ΒΕΤΑΕ Α.Ε. και ιδιαίτερα την κυρία Νατάσα Πλακάκη για τη δωρεά δύο tablets στο σχολειό μας, για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία  Γ  ΠΛΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. δείχνει την ευαισθησία της  στο χώρο της εκπαίδευσης. Πριν λίγα χρόνια χρηματοδότησε την αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων του σχολείου μας με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με ηχομονωτικά τζάμια.

Τους  ευχαριστούμε θερμά κι ευχόμαστε  καλές γιορτές, υγεία , και οικογενειακή ευτυχία στη διοίκηση και στο προσωπικό της εταιρίας.

 

Για το Δημοτικό σχολείο Πισκοκεφάλου

Ο Διευθυντής

Λεβαντάκης Γιώργης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456