Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαCovid – test και στους μετανάστες που βρίσκονται στη Σητεία

Στην σημερνή τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας ετέθει το θέμα διενέργειας Covid – test και στους μετανάστες που βρίσκονται στη Σητεία. Στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας διαφύλαξης του ασφαλούς περιβάλλοντος στο Δήμο Σητείας,  όσον αφορά τα κρούσματα covid-19, σε επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με τον ΕΟΔΥ, διερευνάται το ενδεχόμενο διενέργειας τεστ στους μετανάστες που παραμένουν στην πόλη αλλά και στους εργαζόμενους των Super Market  μιας και είναι μια ομάδα εργαζομένων που...
Stavroula7. December 2020

Στην σημερνή τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας ετέθει το θέμα διενέργειας Covid – test και στους μετανάστες που βρίσκονται στη Σητεία.

Στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας διαφύλαξης του ασφαλούς περιβάλλοντος στο Δήμο Σητείας,  όσον αφορά τα κρούσματα covid-19, σε επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με τον ΕΟΔΥ, διερευνάται το ενδεχόμενο διενέργειας τεστ στους μετανάστες που παραμένουν στην πόλη αλλά και στους εργαζόμενους των Super Market  μιας και είναι μια ομάδα εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους καθημερνά.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας αναζητείτε η εξεύρεση τρόπου διενέργειας τεστ και στους εργάτες γης οι οποίοι αυτήν την περίοδο δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456