Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕγκληματική ολιγωρία στο βόρειο οδικό άξονα Σητείας

Για σοβαρή ολιγωρία των αρμόδιων υπηρεσιών κάνει λόγο  ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αναφερόμενος στην κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί κατά μήκος του βόρειου οδικού άξονα του Δήμου. Ολιγωρία που μπορεί να αποβεί μοιραία για ανθρώπινες ζωές με τις ευθύνες να μοιράζονται μεταξύ ΟΑΚ και Περιφέρειας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δηλώσεις του σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας. Οι αναρρήσεις των πολιτών στο διαδίκτυο αντικατοπτρίζουν την αγανάκτηση αλλά και την αγωνία τους για την ασφάλεια των...
Stavroula7. December 2020

Για σοβαρή ολιγωρία των αρμόδιων υπηρεσιών κάνει λόγο  ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης αναφερόμενος στην κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί κατά μήκος του βόρειου οδικού άξονα του Δήμου.

Ολιγωρία που μπορεί να αποβεί μοιραία για ανθρώπινες ζωές με τις ευθύνες να μοιράζονται μεταξύ ΟΑΚ και Περιφέρειας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δηλώσεις του σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας.

Οι αναρρήσεις των πολιτών στο διαδίκτυο αντικατοπτρίζουν την αγανάκτηση αλλά και την αγωνία τους για την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

 

διαβάζουμε από ανάρτηση της συμπολίτισσας Ariadni Vederaki

“Ας το δουν οι υπεύθυνοι και ας πράξουν όπως πρέπει πριν θρηνήσουμε θύματα!!!!
Σήμερα ξεκίνησα με τα 2 παιδιά μου για τον Άγιο Νικόλαο σε προγραμματισμένο ραντεβού.
Έβρεχε…λίγο πριν τη Σφάκα στο ρεμα Αγίου Νικολάου προς Σητεία είχαν πέσει 2 μεγάλα βράχια στη μέση του δρόμου … έπαθα σοκ μόνο που τα αντίκρισα πάνω στη στροφή..
Πήρα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα, και έστειλαν αστυνομικούς και τα έβγαλαν όπως ενημερώθηκα προσωπικά…
Άλλωστε στο σημείο είχαν βάλει και κορδέλες οι αστυνομικοί όπως είδα μετά από 2 ώρες περίπου που επέστρεφα.
Λίγο παρακάτω όμως πριν φτάσω στα Μουλιανα άλλος ένας τεράστιος βράχος στη μέση μέση του δρόμου…Άλλη τρομάρα…
Αυτή τη φορά ήταν είδη ένας αστυνομικός με πολιτικό αυτοκίνητο που ίσως έτυχε να περνάει (Δεν γνωρίζω) με κώνους στα χέρια που περνούσε απέναντι για να τους τοποθετήσει…
Ρωτώ τώρα εγώ ρε παιδιά και το κάνω και εικόνα…
Αν την ώρα που περνούσα με τα παιδιά μου εγώ ή πόσοι άλλοι που προσπαθούν να πάνε στις δουλειές τους, στους γιατρούς ή όπου αλλού τέλος πάντων…έπεφτε ο βράχος πάνω στο αμάξι τι θα γινόταν;;;
Θα μας κλαιγατε και θα λέγατε πόσο κρίμα είναι ;;;;;
Δεν πρέπει να δείτε τα σημεία πριν κλαψουμε κόσμο;
Να μπουν προστατευτικά πλέγματα ή ότι άλλο πρέπει τέλος πάντων;
Δεν υπάρχει κάποιος από τους υπεύθυνους που να το πάρει πάνω του και να δει πριν γίνει το κακο;
Όλα κατόπιν εορτής και άμα;
Έλεος…”
Και αναρωτιέται κανείς μετά τα λεγόμενα του Δημάρχου και την ανάρτηση της συμπολίτισσας μας Ariadni Vederaki μήπως να τον καταργήσουμε τελείως αυτόν τον δρόμο; Αφού προς τα εκεί το πάνε.
Τι θέλουν τώρα αυτοί εκεί “στου διαόλου τη μάνα” δρόμο; Κοίτα να δεις παράλογες απαιτήσεις.
Και για να αφήσουμε την πλάκα  “Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες και θα πρέπει άμεσα να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες. Να μην περιμένουμε κάποιο ατύχημα για να γίνει η επισκευή του δρόμου” όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σητείας.
φωτο. αρχείου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456