Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜετα από πολύ καιρό αδράνειας η Σητεία και πάλι ξυπνά

Μετά από πολύ καιρό αδράνειας, λόγω διαφόρων συνθηκών, η Σητεία και πάλι ξυπνά. Χωρίς η πανδημία να αποτελεί πλέον πρόφαση για την απραξία μας, επιτέλους!!!, όμορφα πράγματα ετοιμάζονται για να δώσουν χαρά σ αυτές τις ξεχωριστές μέρες που έρχονται. Ο Δήμος Σητείας και ο ΔΟΚΑΣ ενισχύουν και ενθαρρύνουν κάθε είδους δράσης που θα δώσει ζωή και χαρά σε αυτήν την πόλη εν μέσω κορονοιού. Μια από αυτές είναι και η διαδικτυακή και ραδιοφωνική μεταφορά παραμυθιών...
Stavroula16. December 2020

Μετά από πολύ καιρό αδράνειας, λόγω διαφόρων συνθηκών, η Σητεία και πάλι ξυπνά. Χωρίς η πανδημία να αποτελεί πλέον πρόφαση για την απραξία μας, επιτέλους!!!, όμορφα πράγματα ετοιμάζονται για να δώσουν χαρά σ αυτές τις ξεχωριστές μέρες που έρχονται.

Ο Δήμος Σητείας και ο ΔΟΚΑΣ ενισχύουν και ενθαρρύνουν κάθε είδους δράσης που θα δώσει ζωή και χαρά σε αυτήν την πόλη εν μέσω κορονοιού.

Μια από αυτές είναι και η διαδικτυακή και ραδιοφωνική μεταφορά παραμυθιών από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας θυμίζοντας άλλες όμορφες εποχές

“Προτεραιότητα του ΔΟΚΑΣ είναι να στηρίξει κάθε είδους δράση που με την πρωτοβουλία εθελοντών πραγματοποιείται και να τους ευχαριστήσει για αυτό” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κώστας Λυμπερίου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456